AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

NAK TURUNKAN BERAT? NAK HIDUP LEBIH SIHAT? WAJIB JOIN PROGRAM AKBAT NI. AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT Jom tahu lebih lanjut tentang apa itu AKBAT? Siapa founder dan coach AKBAT? Bagaimana AKBAT beroperasi?

AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

APA ITU AKBAT? AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT adalah :

 • program menurunkan berat badan yang mementingkan turun berat secara sihat dan selamat, dengan kos yang minima.
 • tidak perlu berlapar. Perlu makan ikut waktu. Jika berlapar, kita akan end-up dengan berat badan akan lebih meningkat. (asbabnya akan dihuraikan dalam sesi coaching)
 • boleh makan nasi atau sumber karbohidrat yang lain.
 • Dijamin turun berat dengan selamat jika dijalankan dengan baik.
 • Bimbingan diberikan berterusan secara berkumpulan (maksima 10-15 orang) selama 28 hari dan seterusnya, bagi peserta yang ingin menyambung program, akan dimasukkan ke dalam group alumni AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

Syarat untuk join AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT ni adalah :

 • Konsisten
 • Ikut cakap mentor (abam teddy)
 • boleh memberikan kerjasama
 • bersemangat, buakan warm-warm chick shit ehehhe
 • Perlu ada set vitamin AKBAT untuk bantu perjalanan proses menurunkan berat berlaku dengan lebih baik, efisyen dan tiada kesan yo-yo atau menggelebeh. Vitamin yang perlu ada ialah set AKBAT yang berfungsi seperti di bawah:
SET KURUS AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

SET KURUS AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

SET KURUS AKBAT:

Secara asanya, ini adalah antara suplemen yang perlu ada bagi setiap peserta untuk membantu turunkan berat dengan lebih cepat dan sihat. Signifikan  bagi setiap vitamin dalam set kurus akbat ini ialah:

 1. ESP

 2. CINCH® TEA MIX

  • Teh antioksidan yang terbaik. Mengandungi tiga jenis teh yang dirumus khas serta terbukti untuk meningkatkan metabolisme. Metabolisme sangat penting untuk badan kita menjalankan fungsi dengan baik, termasuklah untuk proses pembakaran lemak sewaktu proses menurunkan berat.
 3. LECITHIN

  • Membantu badan kita untuk mengemulsify lemak. iaitu membantu proses memecahkan lemak kepada molekul yang lebih kecil agar tidak termendap di saluran darah dan seterusnya tidak diserap oleh badan, sebaliknya terus dibuang. Boleh juga digabungkan dengan OMEGAGUARD™ untuk keputuusan yang lebih efisyen
 4. HERB-LAX™

  • Mengandungi 9 jenis herba terbaik untuk usus. Dikenali sebagai agen detoks terbaik. Membantu untuk memastikan usus dapat menjalankan fungsi dengan lebih baik dan efisyen, sekaligus mengeluarkan lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin tadi. Bangun pagi, terus membuang, dan kita tak simpan toksin dalam badan. Itu kekdahnya.

AMARAN: CARA PENGAMBILAN YANG BETUL DAN BERKESAN HANYA AKAN KAMI GUIDE JIKA ANDA MENDAPATKANNYA DARI PROGRAM KAMI. Penting tau cara makan yang betul, supaya ia betul-betul memberi impak untuk anda, memberi lebih nilai untuk wang yang anda laburkan dan insyaALLAH membantu anda capai apa yang anda impikan, iaitu kURUS DAN SIHAT!

P/S; Perlu juga faham, gaya hidup sihat merangkumi: jaga pemakanan, ambil suplemen dengan bijak dan bersenam secara berkala. JEMPUT BACA: 10 MAKANAN PERLU DIELAKKAN KETIKA BERDIET UNTUK TURUNKAN BERAT

SIAPA ABAM TEDDY A.K.A CIKGU AZFAR?

 • Suami RV sendiri, yang merupakan seorang yang mempunyai berat badan yang obes.105kg berat timbangan asalnya. Kini telah konsisten berat 60-63KG dalam tempoh setahun lebih.
 • Cikgu Azfar ni,tak pernah berat mencecah 90kg ke bawah, sejak berusia 17 tahun, (masa kawin pun memang beratnye sangat berat hihi). Obes sejak berusia 12 tahun.huhhuhu
 • Sekarang berusia 34tahun
 • Dengan mengamalkan beberapa tips, dan kaedah yang diambil, kemudian bereksperimen dengan diri sendiri serta konsisten, Alhamdulillah, berjaya turunkan berat, sehingga 40kg, dalam masa 4 bulan sahaja. Turun berat dengan banyak dan sihat, tidak menjejaskan kesihatan. Bonus juga, koelsterol juga menurun dan banyak simptom2 sakit lain dapat dikurangkan. (Gambar sebelum dan selepas insyaAllah akan Ayu reveal untuk next entry)
Ni gambar : Sebelum 105 KG, Selepas 75 KG

Ni gambar : Sebelum 105 KG, Selepas 75 KG

ALHAMDULILALH, dengan ini, RV dan abam teddy berimpian untuk membantu sesiapa sahaja yang ingin menurunkan berat dengan sihat, untuk sama-sama joi akademi ini, bagi memastikan kita sentiasa sihat untuk menjalankan rutin seharian kita dengan lebih baik dan berkauliti.

SO, TUNGGU APA LAGI? JOM HUBUNGI KAMI UNTUK TAHU LANJUT TENTANG AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT NI!

Tekan je link whatsapp ini:

www.wasap.my/601117547669/akbat

Jumpa dalam group AKBAT ya,

SAYONARA,

R.V.,

Setiausaha AKBAT PROGRAM KURUS DENGAN SIHAT DAN SELAMAT

#########################################################################################

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 •  Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 •  cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 •  Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 •  Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri

sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

***************************************************************************************************

NAK CUBA RANGKAIAN PRODUK DARI SHAKLEE YANG DIJAMIN SENTIASA SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKESAN?

HUBUNGI SAYA SEKARANG,

RV AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/60147375771/shaklee

FB: R.V ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM80. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This