Daftar Ahli Shaklee

  • CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

Ramai yang menghubungi saya untuk mengetahui, bagaimanakah cara daftar ahli shaklee. Ya lah, mereka mengamalkan suplemen kecantikan dan penjagaan wajah youth, jadi mereka tahu, bahawa jika daftar ahli shaklee, mereka akan dapat lebih banyak manfaat. So, di sini saya kongsikan bagaimana cara untuk daftar ahli shaklee dengan mudah.

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

2 CARA DAFTAR AHLI SHAKLEE

  1. DAFTAR AHLI SHAKLEE secara online, dengan hanya isi form di bawah, selebihnya, saya akan uruskan pendaftaran direct dengan pihak shaklee. Atau boleh juga, terus tekan link whatsapp saya ini untuk direct pada saya. www.wasap.my/60147375771/shaklee.

 

2. Boleh juga daftar ahli shaklee dengan terus ke mana-mana cawangan Shaklee terdekat dan isi form. Namun, anda masih perlukan nombor ID sponsor. jadi, boleh gunakan nombor ID Saya, iaitu 1106868. NAMA SPONSOR: NORADYANI BINTI AB RAHMAN dan isi borang secara manual.

BORANG DAFTAR AHLI SHAKLEE

BORANG DAFTAR AHLI SHAKLEE

 

BERAPA YURAN UNTUK DAFTAR AHLI SHAKLEE?

OK..Ini part yang ramai juga tak tahu.. Anda boleh pilih untuk dfatar secara berbayar atau pun secara percuma.

  1. DAFTAR AHLI SHAKLEE DENGAN MEMBAYAR YURAN.
    • Anda boleh isi form di atas dan terus bayar rm 69 utnuk yuran keahlian serta dapat beli produk dengan harga ahli. Kalu memerluka kos pos ( daftar online, kos pos rm 10.60 sahaja yang dikenakan)
  2. PERCUMA JE DAFTAR AHLI SHAKLEE JIKA;
    • Jika anda membuat pembelian sehingga 200 uv ( point) anda layak untuk mendaftar secara percuma. 200 UV tu dalam rm 700 belian retail. (lebih murah sebab kita kan daftar ahli)
    • Atau, boleh je hubungi saya terus untuk saya kirakan macam mana nak dapatkan 200 uv tu.InsyaALLAH, saya akan cadangkan ikut keperluan.

MUDAH KE SENANG? JOM DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG! NAK DAFTAR AHLI SHAKLEE SEKARANG?

TUNGGU!!!!!

SEBELUM ANDA DAFTAR AHLI SHAKLEE, PASTIKAN DULU….

Pastikan anda jelas tentang beberapa perkara.. Ini adalah beberapa persoalan yang sering dikemukakan.. apa persoalannya ? JOM BACA 5 PERKARA YANG ANDA PERLU TAHU SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE.  Adios, sampai kita jumpa lagi! SAYA TUNGGU ANDA! ************P/S: ****** Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin. JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA. Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  •  Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  •  cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  •  Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  •  Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri

sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

***************************************************************************************************

HUBUNGI SAYA SEKARANG,

AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/60147375771/shaklee

FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN #SEBAR KEBAHAGIAAN

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This