ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

Protein adalah seperti blok yang membina tubuh kita, seperti batu-batayang membina rumah. Protein memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan dan perkembangan. Shaklee ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Protein memberikan tenaga berterusan, berasaskan Protein Tumbuhan yang berkualiti tinggi.

 

ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

 

TAHUKAH ANDA:

Dr. Forrest C. Shaklee mencipta formula protein soya isolat pertama pada tahun 1961

Kuasa Protein untuk tenaga lebih lama. Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian kita dengan minuman protein terbaik yang mempertingkatkan tenaga-stamina kita. Protein soya berasaskan tumbuhan untuk tenaga yang lebih lama.

APA KEISTIMEWAAN  ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER BERBANDING PRODUK SOYA YANG LAIN?

  • Shaklee menggunakan Non-genetically modified (NON-GMO) protein soya yang dihasilkan di bawah Identity Preservation Program (IPP).
  • Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein tumbuhan yang mempunyai indeks glisemik (IG) yang secara semulajadinya rendah lemak, rendah kolesterol, tiada laktosa dan rendah IG.
    Indeks glisemik ialah kadar penukaran makanan kepada gula. Rendah IG maksudnya, kadar penukaran gula dalam darah adalah rendah. Jadi, Kita akan rasa lambat lapar, kadar gula dalam darah juga akan terkawal dan ia sangat sesuai untuk pesakit diabetes juga.

    • penerangan mengenai indeks glisemik

  • Mempunyai PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) dengan skor 1.0- rate tertinggi dan sama dengan protin haiwan
  • Mempunyai 9 jenis asid amino perlu, iaitu asid amino yang diperlukan oleh badan kita, namun tak dapat dihasilkan oleh badan. Jadi, bila kita minum ESP, kita dah cukupkan keperluan protein badan kita tau.
  • Mempunyai 5 jenis vitamin B dan 500mg Kalsium. Wah, Patutlah bila makan ESP ni, ramai yang claim kulit jadi lembap dan gebuss, badan rasa sihat je kan.
  • Membekalkan isoflavones soya secara semula jadi. apa fungsi isoflavones ni?Isoflavones berfungsi menyeimbangkan hormon estrogen di dalam tubuh. Jika tubuh seseorang kekurangan hormon estrogen,isoflavones akan meningkatkan fungsinya dan jika tubuh terlebih hormon estrogen,isoflavones akan mengurangkan fungsinya

 

KORANG TAHU TAK?

makanan yang mempunyai INDEKS GLISEMIK RENDAH dapat mengekalkan kadar gula (glukosa) dalam darah yang stabil, membantu mengurangkan keinginan terhadap karbohidrat, membuatkan kita rasa lambat lapar dan dapat mengawal selera makan dengan mudah

esp kekalkan tenaga berpanjangan

 

Untung kan, kita yang ada ESP ni. Terima kasih pada TUHAN yang memberi ilham pada manusia mencipta produk yang hebat ni.  Boleh juga baca tentang 26 manfaat ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATED POWDER DI SINI

 

JOM TENGOK SIKIT FAKTA NUTRISI YANG ADA DALAM ESP NI

FAKTA NUTRISI ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

Alaaaa, saya tak suka la soya. Lagi-lagi ESP ni, rasa plain je. Hehehe.. Jangan risau, Ayu pun sama je dengan korang semua. Memula try ESP ni rasa tak best. Tapi selepas dah tahu ada resepi penyediaan yang best, macam-macam pula tu, jadi, memang dah takde alasan Ayu untuk skip ESP ni setiap hari.

Nak juga resepi bancuhan ESP? Jom dapatkan dulu dari Ayu. Exclusive gitew. Ayu guide macam mana cara nak bancuh dengan betul, supaya dapat impak yang maksima. InsyaALLAH.

Macam mana cara nak dapatkan esp ni? Boleh je hubungi Ayu atau boleh dapatkan terus di sini:

 

dapatkan ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER di sini

 

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.