Sebelum ni Ayu ada cerita tentang apa yang membezakan protein ESP SHAKLEE dengan protein-protein lain kan. So, entry kali ini, Ayu nak selit sikit, kenapa pengambilan protein ni penting dalam membantu kita untuk kekal sihat.

 

26 MANFAAT PROTEIN SOYA ESP YANG JADIKAN IA TOP 10 KILLER PRODUK:

PERTAMA:

26 MANFAAT ESP

KEDUA:

26 MANFAAT ESP

KETIGA:

26 MANFAAT ESP

KE EMPAT:

26 MANFAAT ESP

KELIMA:

26 MANFAAT ESP

 

KE ENAM:

26 MANFAAT ESP

 

KE TUJUH:

26 MANFAAT ESP

 

KE LAPAN:

26 MANFAAT ESP

 

KE SEMBILAN:

26 MANFAAT ESP

 

KE SEPULUH:

26 MANFAAT ESP

 

KE-11:

26 MANFAAT ESP

 

KE-12:

26 MANFAAT ESP

 

KE-13:

26 MANFAAT ESP

 

KE-14:

26 MANFAAT ESP

 

KE-15:

26 MANFAAT ESP

 

KE-16:

26 MANFAAT ESP

 

KE-17:

26 MANFAAT ESP

 

KE-18:

26 MANFAAT ESP

 

KE-19:

26 MANFAAT ESP

 

KE-20:

26 MANFAAT ESP

 

KE-21:

26 MANFAAT ESP

 

KE-22:

26 MANFAAT ESP

 

KE-23:

26 MANFAAT ESP

 

KE-24:

26 MANFAAT ESP

 

KE-25:

26 MANFAAT ESP

 

KE-26:

26 MANFAAT ESP

 

Alaaaa, saya tak suka la soya. Lagi-lagi ESP ni, rasa plain je. Hehehe.. Jangan risau, Ayu pun sama je dengan korang semua. Memula try ESP ni rasa tak best. Tapi selepas dah tahu ada resepi penyediaan yang best, macam-macam pula tu, jadi, memang dah takde alasan Ayu untuk skip ESP ni setiap hari.

Nak juga resepi bancuhan ESP? Jom dapatkan dulu dari Ayu. Exclusive gitew. Ayu guide macam mana cara nak bancuh dengan betul, supaya dapat impak yang maksima. InsyaALLAH.

Macam mana cara nak dapatkan esp ni? Boleh je hubungi Ayu atau boleh dapatkan terus di sini:

BELI ESP DI SINI

dapatkan ESP SHAKLEE shaklee di sini

Jangan lupa, bila dah beli hubungi Ayu ya, untuk konsultasi terbaik.

p/s: Nak lebih jimat, boleh join ahli, layak untuk mendapat harga ahli yang lebih jimat sehingga 20%. Percuma keahlian juga untuk anda yang membuat belian sehingga 200 uv. Jom tanya Ayu.

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.