Lagi-lagi testimoni set hamil shaklee.. Lagi-lagi set hamil Shaklee.. Ada apa ya? Ada macam-macam laa hihi.. Sebenarnya, Ayu  sedang teruja dengan feedback seorang kawan yang mengamalkan set hamil shaklee ni. Seorang teman sejawatan lah. Berkongsi kegembiraan hamil di usia agak lanjut (40-an) anak ke 5, dan pertama kali mengamalkan set hamil shaklee ni. So, Ayu rasa macam hati ini berbunga-bunga. Jomlah tengok 11 TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE: IBU HAMIL KEKAL CERGAS BERTENAGA, PERKEMBANGAN BAYI JUGA BAIK.

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

agi Ayu, seorang ibu yang mempunyai 3 anak, faham benar kesusahan dan ketabahan seorang ibu yang sedang hamil. Macam-macam certa, dan macam-macam kes. Ayu sendiri, selain bleeding, alahan sehingga 8 bulan,ayu juga mengalami epistaxis yang sangat teruk sepanjang kehamilan ketiga. Berat badan menag setiap kali mengandung, akan turun 10 kg hihihi..

Perkongsian ini bukan sekadar untuk menjual, tapi lebih kepada berkongsi dengan ibu-ibu diluar sana, bahawa, iniadalah salah satu ikhtiar yang kita BOLEH LAKUKAN UNTUK MEMBANTU KITA JALANI HIDUP SEBAGAI ‘MAK YONG’ DENGAN LEBIH BAIK DAN BERKUALITI

O.k Hari ni Ayu nak share tentang testimoni pengguna-pengguna lain yang mengamalkan set hamil Shaklee ni ya. Bak kata orang, bukti keunggulan tu ada hehehe..

OK Sebelum ni kita layan testimoni dari penceritaan Puan Haliza Kamis kan. so, hari ini Ayu bagi testimoni bertulis pula..

  1. Pn. Siti liyana: rasa bertenaga
  2. Pn. Dayana Batrisya: Bangun pagi dengan lebih bersemangat
  3. Pn. Umi Adawiyah: rasa bertenaga
TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

tiada lagi sakit-sakit belakang mahupun sengal-sengal badan

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

Morning sickness berkurangan, tiada lagi kebas-kebas kaki.

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

berat badan naik dengan terkawal, tiada lagi simpul mengkarung, muka lebih berseri-seri

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

lebih bertenaga. Doktor maklum pengambilan set hamil shaklee dan menyarankan untuk meneruskan penggunaan.

rasa bertenaga, tak letih dan kulit lebih soft

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

Badan selesa, cergas selepas operation, susu meriah

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

Dari awal, set hamil dan set berpantang jadi pilihan.. badan bertenaga selepas bersalin juga

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

badan sihat bertenaga, muka berseri, antibodi meningkat, sakit pinggang berkurang.

tak rasa lapar, luka jahit cepat sembuh selepas bersalin

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

doktor cakap, set hamil shaklee ni terbaik….Alhamdulillah

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

rasa lebih kuat dan bertenaga berbanding kandungan sebelum ini

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

Alhamdulillah.. apapun, semua yang berlaku adalah dengan izin dari Allah. Tidak bergerak suatu zarah, melainkan dengan izin DIA. INSYAALLAH..AAMIN.

 

BUKAN ini sahaja, bila kita beli set hamil ni, boleh sambung sehingga berpantang nanti. cumanya, bila berpantang tu, boleh pula tambah beebrapa item. untuk detail SET BERPANTANG shaklee, boleh klik di sini. 

 

NAK DAPATKAN SET HAMIL SHAKLEE NI?

NAK DAPATKAN KONSULTASI TERBAIK?

NAK DAPATKAN LEBIH NILAI UNTUK SETIAP SEN YANG DILABURKAN?

JOM TANYA AYU.

ATAU KLIK LINK DI BAWAH:

BELI SET HAMIL SHAKLEE DI SINI

 

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.