Apa yang ibu hamil inginkan sewaktu hamil ialah Bebas dari sebarang masalah kesihatan dan perkembangan tumbesaran bayi yang baik. Waktu genting sebegini, ibu hamil akan memastikan segalanya berjalan lancar. Nenas gdm dan tak perlu minum air gula ( tips minum air gula), tumbesaran bayi adalah normal dan mengikut perkembangan yang sepatutnya.

Untuk itu, salah satu aspek yang perlu diambil kira ialah faktor pemakanan harian. Apa yang ibu hamil perlukan pastinya bukan untuk diri ibu sahaja, malahan kandungan juga. Boleh baca nutrisi yang ibu perlukan di sini. Entry ini khas untuk berkongsi tentang pengalaman ibu yang hamil serta mengamalkan set hamil Shaklee sepanjang tempoh kehamilan.

gambar ihsan gooogle

Jom baca testimoni puan HALIZA KAMIS:

TESTIMONI 11: HALIZA KAMIS
[SET HAMIL DAN BERPANTANG SHAKLEE BANTU TUMBESARAN BAYI DAN KESIHATAN IBU]
.
Alhamdulillah saya dipertemukan dengan Shaklee selepas beberapa bulan kelahiran anak kedua saya pada tahun 2012. Saya ambil Set Menyusu basic je mula-mula. Setelah merasakan susu makin meriah, saya up kepada Set Menyusu Premium dan terus join ahli dengan Nurul Hazwani Hamzah.
.
Sepanjang mengandung anak ketiga ni saya memang fully amalkan makan vitamin Shaklee. Jarak antara anak kedua dan ketiga adalah 5 tahun. Beza sangat bila mengandung pada usia 34 tahun, kalau bukan dengan bantuan Shaklee, mungkin banyak dugaan yang akan saya tempuh.
.

BEZA SELEPAS AMALKAN SET HAMIL SHAKLEE
Nak tahu tak apa beza bila mengandung anak ketiga dengan sebelum2 ni. Saya cuba listkan apa yang saya rasa penting:
1) Waktu mabuk yang lebih singkat, tak sampai 2 bulan berbanding 5 ¹/² bulan ketika mengandung anak pertama dan kedua.
2) Dah tak kena tarik mengkarung waktu tengah malam dan saya rasa bersyukur sangat-sangat maklumlah suami kerja shif. Kadang-kadang tak ada kat rumah waktu malam. Kalau tak dulu-dulu menahan sakit sendirian.
3) Saya boleh makan apa sahaja yang saya teragak. Khususnya makanan Korea dan Jepun yang sedap. Tak lupa juga ayam penyet yang marvelous.
4) Saya kekal aktif sepanjang mengandung. Saya jarang tidur siang. Kalau tak sebelum ni asyik melepet kepenatan dan sering tak bermaya. HB pun selalu rendah dan selalu kena tegur dengan misi kat KK.
.
Waktu melahirkan baby ketiga ni saya alami luka yang banyak sebab baby keluar dengan kepala yang mendongak.
.
Yang bestnya hari ketiga, misi datang rumah, dia kata uri saya dah kecut dan dia terperanjat sebab saya recover dengan cepat. Sepanjang berpantang, Alhamdulillah baby saya langsung tak kena kuning. Luka jahitan saya pula sembuh lebih awal iaitu kira-kira dua minggu selepas melahirkan berbanding dengan anak pertama dan kedua. Kali ni saya bebas makan telur dan ayam sebab tak rasa gatal di tempat luka jahitan. Kalau dulu makan roti Twiggies pon saya dah rasa gatal-gatal kat tempat luka.
.
Allahuakbar. Baby saya dah bertambah bambam. Dengan bantuan Set Bersalin Shaklee pula, masalah lama dah tak berjaga malam, menyusu awal pagi, salin pampers, berjaga malam tatkala baby sakit perut dah tak menjadi masalah.
.
Saya sarankan anda semua makan vitamin Shaklee untuk kesihatan ketika mengandung, bersalin, menyusu atau tak kira apa juga keadaan.

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

ALHAMDULILLAH..

BUKAN ini sahaja, bila kita beli set hamil ni, boleh sambung sehingga berpantang nanti. cumanya, bila berpantang tu, boleh pula tambah beebrapa item. untuk detail SET BERPANTANG shaklee, boleh klik di sini.

NAK DAPATKAN SET HAMIL SHAKLEE NI?

NAK DAPATKAN KONSULTASI TERBAIK?

NAK DAPATKAN LEBIH NILAI UNTUK SETIAP SEN YANG DILABURKAN?

JOM TANYA AYU.

ATAU KLIK LINK DI BAWAH:

 

BELI SET HAMIL SHAKLEE DI SINI

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin. LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.