SET KEHAMILAN SHAKLEE adalah salah satu set yang paling top dan famous di Malaysia. 

Setuju kan? top dan famous, plus terbaik kerana ia dijamin selamat, semulajadi dan berkesan!Sebagai salah seorang pengedar Shaklee, selain dari vivix yang menjadi ‘fenomena’, set bersalin, set kehamilan SHAKLEE dan beberapa set lain memang menjadi pilihan. Sebelum ini Ayu ada tulis tentang 7 tips minum air gula untuk ibu hamil. dah baca ke belum? Hari ini Ayu nak kongsi pula tentang apa vitamin Shaklee yang ibu hamil boleh amalakan, apa pula kata ibu-ibu yang telah menggunakan set hamil shaklee ini.

Set hamil shaklee vitamin lengkap untuk ibu hamil

Seperti yang kita semua sedia maklum, ibu hamil perlu menjaga amalan pemakanan harian supaya tidak menimbulkan masalah kesihatan lain. Bila si ibu tidak cukup nutrisi, ia bukan sahaja memeberi impak kepada diri ibu, malahan diri anak dalam kandungan juga.

PERLUKAH MENGAMBIL SET KEHAMILAN SHAKLEE NI?

Ya, seharusnya ibu hamil mengambilberat bab pemakanan sihat sejak dari awal lagi, seawal merancang untuk hamil.  Pengambilan makanan dalam diet harian perlulah menjadi rutin dan ditambah dengan vitamin. Biasanya, ibu-ibu hamil akan diberi vitamin asas seperti multivitamin,vitamin asid folik, zat besi, dan vitamin C jika perlu. Vitamin ini diberi secara percuma di klinik kesihatan.

Antara vitamin yang menjadi kewajipan ibu hamil adalah multivitamin, dan yang paling popular ialah obimin. Tapi, obimin ni banyak pewarna, betulkah? tengok ni:

obimin banyak pewarna?

NAK AYU TUNJUKKAN VITAMIN YANG SELAMAT, SEMULA JADI DAN BERKESAN UNTUK IBU HAMIL?

SET KEHAMILAN SHAKLEE ada jawapannya

Set hamil shaklee membekalkan vitamin lengkap untuk ibu hamil

APA FUNGSI VITAMIN YANG ADA DALAM SET KEHAMILAN SHAKLEE NI?

  • ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER   (ESP)
    • penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh.
    • Sangat diperlukan oleh wanita yang hamil dan menyusukan anak.
    • Penting untuk pembentukan kuku,rambut dan kulit.
    • Esp juga memberikan ibu tenagaterutamanya bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk.
    • Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.
    • Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
    • Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta,uterus,penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah. Keperluan protein ini semakin penting ketika kehamilan memasuki trimester ke-3.

ESP MIXED SOY PROTEIN ISOLATE POWDER

  • MULTIVITAMIN(Vita-lea) lengan dengan iron formula
    • Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.
    • Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah,mudah nak pitam atau pengsan,Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.

VITA-LEA IRON FORMULA MULTIVITAMIN TERBAIK

  • MINYAK IKAN OMEGA-3 (OMEGA GUARD)
    • Ianya sangat penting dalam membantu pembentukan otak bayi dari peringkat awal pembentukan.
    • Mengandungi DHA yang sangat penting untuk otak.
    • Ianya juga membnatu memecahkan lemak di dalam tubuh kita. Jadi ia membantu ibu mengawal berat badan ketika mengandung.
    • BOLEH BACA KEPENTINGAN OMEGA-3 UNTUK PERKEMBANGAN OTAK DI SINI

OMEGA GUARD MINYAK IKAN TULEN BERKEPEKATAN TINGGI

sustain release vita-C adalah vitamin C terbaik

  • B-COMPLEX 
    • Membekalkan kesemua lapan jenis vitamin B yang seimbang untuk menguatkan tubuh dan melengkapkan jurang nutrisi vitamin B.
    • Dilengkapi juga dengan asid folik. Pengambilan asid folik yang mencukupi telah terbukti dapat mengurangkan risiko wanita daripada melahirkan bayi yang mengalami kecacatan otak atau saraf tunjang.( spina bifida) atau neural tube disorders.

B-COMPLEX SHAKLEE

  • OSTEMATRIX (KALSIUM LENGKAP DENGAN VTAMIN D DAN MAGNESIUM
    • Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, Magnesium dan empat nutrien pembina tulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.
    • Tidak mengandungi lemak berbanding ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.
    • Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.
    • membaiki ransangan urat saraf,mengelakkan kekejangan otot,sakit pinggng,lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan terutama bagi ibu mengandung
    • penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.

OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUM BIASA

PERLUKAH IBU HAMIL MENGAMBIL KESEMUA VITAMIN INI?

YA!Jika ibu hamil ingin membina asas yang sihat untuk bayi. Set kehamilan shaklee ini membantu melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat dan menggembirakan. LETS START & ENJOY THE JOURNEY MOMMIES!!!

apa kata dr hamid arshat mengenai vitamin untuk ibu hamil?

 

APA KATA IBU HAMIL YANG TELAH MENGGUNAKAN SET HAMIL INI?

Seronok kan? Bila badan kita cukup nutrisi, InsyaAllah, kehamilan akan jadi lebih mudah dan menyeronokkan.

 

Jom tengok lagi beberapa testimoni ibu yang menggunakan set hamil shaklee ni:

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

 

TESTIMONI SET HAMIL SHAKLEE

BUKAN ini sahaja, bila kita beli set hamil ni, boleh sambung sehingga berpantang nanti. cumanya, bila berpantang tu, boleh pula tambah beebrapa item. untuk detail SET BERPANTANG shaklee, boleh klik di sini. 

 

NAK DAPATKAN SET HAMIL SHAKLEE NI?

NAK DAPATKAN KONSULTASI TERBAIK?

NAK DAPATKAN LEBIH NILAI UNTUK SETIAP SEN YANG DILABURKAN?

JOM TANYA AYU.

ATAU KLIK LINK DI BAWAH:

BELI SET HAMIL SHAKLEE DI SINI

 

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.