ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

SAYA PENGEDAR SHAKLEE RAWANG.

Hai. Salam perkenalan. EH, bukan ke dah berkenalan hari tu? Opps, kalini lain sikit. Saya nak kenalkan diri saya, selain sebagai seorang ibu anak tiga, saya juga adalah seorang pengedar Shakee dan leader Shaklee aktif pula. dENGAN id:1106868, InsyaALLAH, berkongsi sebaik mungkin.Especially untuk Penduduk rawang yang mencari suplemen yang boleh COD di sekitar Rawang dan kawasan berhampirannya.

 

rangkaian produk shaklee

 

Baiklah, Saya dikenali sebagai Ayu. Tinggal di Bandar Country Homes, Rawang. Jadi, saya melabel diri saya sebagai pengedar Shaklee Rawang. Menyediakan perkhidmatan penghantara C.O.D bagi yang memerlukan di sekitar Rawang, meliputi Bandar Rawang, Bandar Country Homes, Batu 16 dan kawasan sekitarnya, Bandar Tasik Puteri, serta kuang dan Kuandang mengikut beberapa situasi,

Selain itu, saya juga menyediakan khidmat penghantaran di kawasan Selayang dan sekitarnya, memandangkan suami bekerja di kawasan tersebut. Bagi Batu Caves dan Gombak juga, kami sediakan juga perkhidmatan penghantaran mengikut terma dan syarat. Walau bagaimanapun, Penghantaran melalui pos (Gdex, poslaju atau city link) disediakan untuk seluruh Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak serta Brunei dan Singapura. (Boleh dapat free pos jika memenuhi syarat)

Apa yang di sediakan?

Bukan setakat pengedar Shaklee biasa, saya juga pengamal tegar supplement shaklee. Berkongsi kebaikan2 dari setiap produk dan telah mencuba hampir kesemua produk untuk memastikan saya mempunyai pengalaman tentang produk2 tersebut.Disamping itu saya juga merupakan seorang pengedar yang terlatih dimana saya juga menghadiri kelas2 nutrisi dan kesihatan serta produk dari semasa ke semasa untuk memastikan saya dapat memberikan info dan konsultasi terbaik buat anda.

Disini kami ada menawarkan supplement SHAKLEE seperti :-
Set Kecantikkan,
Set Kesuburan,
Set Kehamilan,
Set Penyusuan,
Set Berpantang,
Set Ekzema/Resdung/Asma,
Set Kanak-kanak,
Set Kurus,
Set Tambah Berat,
Set Kencing Manis,
Set Darah Tinggi,
Set Buasir,
Set Migrain,
Set Sendi/Tulang/Lutut,
Set Jantung Sihat,
Dan lain-lain lagi

Terdapat juga produk pembersihan wajah (SKIN CARE) yang sesuai untuk semua jenis kulit dan juga bagi anda yang memang mempunyai masalah kronik.
Produk cucian harian utk rumah, sesuai untuk semua memandangkan ia dibuat dari bahan semulajadi,
Produk Rumah sihat dan lain-lain…

 

KENAPA PERLU MEMILIH SAYA SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE UNTUK ANDA HUBUNGI?

Perlu ke tahu? Yea perlu, sebab saya tak nak korang jadi seperti beberapa pengguna Shaklee yang lain. Sedih sangat saya ni, bila di datangi oleh pengguna Shaklee yang membeli produk dari pengedar lain, namun akhirnya mencari saya untuk mendapatkan khidmat konsultasi dan cara penggunaan produk. Katanya, pengedar mereka tidak memberi cara makan yang betul mengikut masalah yang dihadapi.

Saya bukan sedih kerana tidak membeli dengan saya, tapi saya sedih kerana mereka tidak mendapat hak yang sewakjarnya, sebagai seorang pelanggan. Bimbang jika tak dapat konsultasi yang betu. produk tidak berkesa, Shaklee dipersalahkan. Maka, reputasi Shaklee yang ada tag line ‘sentiasa selamat, sentiasa semulajadi, sentiasa berkesan’ akan dipertikai.

Jadi, apa yang saya ada, yang boleh kongsikan dengan anda yang mendapatkan perkhidmatan yang saya sediakan?

  • Saya adalah seorang pengguna Shaklee tegar yang telah merasai pelbagai posisi positif kehidupan selepas bertemu Shaklee. Alhamdulillah. Jadi, saya berkongsi atas dasar pengalaman sendiri, ahli keluarga atau sahabat handai dan paling kurang rakan-rakan pengedar lain serta mereka yang menggunakan Shaklee. Bukan sahaja menjual semata, tapi lebih kepada perkongsian ke arah hidup yang lebih sihat.
  • antara shaklee effect saya:
  • Saya juga salah seorang Pengedar dan leader Shaklee yang sentiasa update ilmu nutrisi dan info-info terkini Shakle dengan menghadiri kelas-kelas nutrisi anjuran Shaklee dan juga upline serta pembacaan-pembacaan ilmiah yang lain. Ini penting, supaya saya dapat memahami keadaan dan memberi konsultasi yang terbaik buat semua pelanggan saya.
  • Sebagai pengedar aktif, saya juga menyediakan atau mengadakan ready stok vitamin di rumah, supaya saya boleh cod dan memenuhi keperluan pelanggan yang nak urgent. Tapi, saya lagi amat berbesar hati andaikata pelanggan saya boleh bersabar jika stok yang di inginkan sedang di ‘restock’ hehe
  • Selain mendapatkan produk, saya juga merupakan seorang leader aktif yang sekarang sedang memberi panduan atau melatih sesiapa sahaja yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee. Bukan setakat untuk side income, malah boleh juga menjadi sumber pendapatan utama. Yang ini bagi sesiapa yang serius lah. Khidmat percuma saya berikan. InsyaALLAH,. Alhamdulillah, dah ada beberapa leader yang telah mendapat income dengan Shaklee. Syukur

Jadi, bagi anda atau sesiapa sahaja yang ingin menggunakan khidmat saya, di alu-alukan untuk menghubungi saya. Jangan malu atau segan tau. Nanti rugi. Jangan cakap ahkak tak payung hihi

 

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.