ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA

Hai semua. Since this is my very first entry, so, kita berkenalan lah dulu kan. actually,blog ini bukanlah blog pertama saya, tapi entry ini adalah entry pertama selepas blog ini ‘dihidupkan semula’. Ok, tak mau cerita apa berlaku, jom mulakan hidup baru, so, kita berkenalan dulu lah.

SAYA PENGEDAR SHAKLEE RAWANG

wajah-wajah kesayangan hamba

Nama syurga pemberian ma dan abah ialah NORADYANI BINTI AB. RAHMAN. Berasal dari Kota Bharu, Kelantan dan kini menetap di Selangor. Kak Long kepada 8 orang adik (kak long kawasan tau hehehe) yang kini merupakan ibu kepada 3 orang anak syurga yang sangat awesome. (Nanti kita story bab anak2 ni yea).

Hurm.. apa lagi yea..

o.k apa yang saya buat sekarang? Selain menguruskan anak-anak syurga di rumah, saya juga perlu menyediakan khidmat yang terbaik buat anak-anak angkat saya di sekolah. Ya, saya seorang cikgu yang saban tahun menerima ramai abnak angkat yang berusia dalam lingkungan 13-17 tahun. Haa, untung kan, muda-muda lagi dah ramai anak hihi.. Best tau, merekalah yang saban hari mewarnai hidup saya. Walaupun kadangkala bikin kepala pusing, tapi inilah ragam dunia, enjoy!!! Inilah dunia saya sejak 10 tahun yang lalu.

Opps lupa pula, saya menambah rutin hidup saya, kasi lebih ceria, sejak melahirkan anak ke 3, kira-kira 3 tahun lalu dengan berkecimpung dalam dunia bisnes bersama Syarikat Gergasi Shaklee. (Mula berkenalan dengan Shaklee selepas jatuh cinta dengan set bersalin dan menyusu shaklee).Ada sebab kenapa saya meneruskan usaha untuk berada dalam dunia Shaklee. Ada misi dan visi yang saya perlu selesaikan. Bukan setakat untuk diri sendiri, tapi juga untuk agama, bangsa dan negara. Bunyi macam cliche kan, tapi itulah hakikat yang saya rasa.

Kenapa saya pilih Shaklee? Jawapan mudah, saya yakin, saya dah alami, saya dah kaji betul-betul. Yang penting,  saya boleh berkongsi rezeki dengan mereka yang memerrlukan, saya juga bersedia untuk membantu anda dan sesiapa sahaja untuk menjana income, from zero to infinity. Maksudnya, berapa sahaja yang anda mahukan, terpulang pada diri. Saya hanya tunjukkan jalan, anda yang tentukan. Kuasa Tuhan, jangan kita nafikan. InsyaAllah, hidup dalam keberkatan, Syurga Idaman Jadikan sasaran. Solat jangan dilupakan, Berkat hidup sepanjang zaman.

O.K. macam dah panjang kan. so, next entry kita sambung lagi cerita TENTANG KITA ni yea..InsyaAllah..

 

Salam sayang,

Ayu Adyani Ab Rahman