NAK CEPAT BAIKI LUKA BERSALIN? NAK KEMBALI BERTENAGA, SUSU MERIAH, HORMON STABIL?JOM AMALAKAN SET BERPATANG SHAKLEE. MEH BACA TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE WANZAINAB

 

TESTIMONI SET BERPANTANG SHAKLEE WANZAINAB

Assalamualaikum..

Saya ingin kongsikan kisah Shaklee saya dengan anda semua. Dalam banyak-banyak Shaklee Effect,yang saya suka ialah Set Berpantang. Alhamdulillah, pada 11 September 2015 saya selamat melahirkan anak kedua dan bermulalah kisah berpantang 44hari saya bersama Set Berpantang Shaklee.

AMALKAN SET BERPANTANG SHAKLEE SEAWAL KELUAR DEWAN BERSALIN

Selepas keluar daripada labour room, saya terus ambil Set Berpantang Shaklee iaitu, Vita Lea, B complex, Zinc Complex & Sustained Release Vitamin C. Memang set berpantang saya bawak siap-siap ke pusat bersalin. Saya rasa lebih bertenaga selepas ambil 4 jenis vitamin tersebut. Maklumlah, proses meneran telah membuatkan saya lemah walaupun kontraksi sekejap sahaja.

Banyak kelebihan dan kesannya saya menggunakan set berpantang Shaklee ini. Berbeza dengan berpantang anak pertama. Masa berpantang anak pertama, saya makan set Shaklee dengan set berpantang klinik. Jadi, tidak tahu yang mana berkesan. Berpantang kali ini, saya memang bertekad untuk konsisten makan vitamin-vitamin berpantang

LUKA BERPANTANG CEPAT BAIK DAN BADAN LEBIH BERTENAGA

Dari segi luka jahitan, hari keempat berpantang, benang jahitan luka perenium sudah tertanggal. Luka cepat bercantum dan semakin pulih. Hari ke14 berpantang, kesemua benang sudah tertanggal. Saya tidak risau lagi. Satu lagi, saya pernah mengalami masalah bengkak susu semasa berpantang, Alhamdulillah setelah makan 4 biji Lecithin, rasa sakit akibat bengkak mulai hilang.

Saya juga lebih bertenaga dan kurang stress untuk menguruskan 2 orang anak dalam satu masa. Pengeluaran susu juga terbaik dan saya boleh buat stok susu untuk digunakan pada masa akan datang. Masalah sembelit juga tiada dengan adanya Ostematrix Shaklee. Berbanding anak pertama, sembelit berterusan sehingga bayi berusia 4 bulan. Peranakan cepat mengecut dan bidan juga mengakuinya.

Hari ke 15, saya ambil Alfalfa Complex & GLA Complex untuk menstabilkan hormon dan juga untuk kesihatan dalaman saya. Penghasilan susu ibu juga meningkat selepas makan Alfalfa Complex & lebih pekat bila ambil ESP. Sekarang saya gigih kumpulkan stok ebm untuk bayi saya.

Dengan adanya set berpantang Shaklee, saya lebih bertenaga & lebih ceria menjalani proses berpantang saya sehingga hari ke44. Set Berpantang Shaklee TERBAIK !!!. Jika orang Tanya pendapat saya tentang set berpantang pilihan, pastinya saya akan cakap SET BERPANTANG SHAKLEE.

Wan Zainab Bt Wan Muhammad

 

BOLEH TONTON VIDEO INI UNTUK TESTIMONI YANG LEBIH BANYAK LAGI

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN VITAMIN NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee
fb: https://www.facebook.com/ruadyani
Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber
instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee
WEB: ohmyvitamin.com
#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This