WANITA. Bukan sahaja aset penting dalam pembinaan rumahtangga, tapi juga tonggak kepada pembangunan negara. Rata-rata wanita kini memainkan pernana penting dalam insttusi keluarga dan masyarakat. samada yang berkerja mahupun menjadi suri rumah sepenuh masa, masing-masing mempunyai tugas yang berbeza. Penat? sudah tentu. Lantaran, ramai juga wanita mempunyai kesedaran untuk mengamalkan suplemen tambah tenaga, bagi melancarkan urusan harian.

RV sendiri, salah seorang wanita yang berkerjaya dan dalam masa sama menguruskan rumahtangga tanpa bantuan pembantu rumah luar. Penat fizikal, penat emosi, tak dinafikan. Mencabar! Menguruskan 3 orang anak yang masih kecil, bukan sahaja menguji kesbaran, tapi juga menuntut kecerdasan emosi dan kekuatan fizikal. Jadi, di sini, RV nak kongsi apa suplemen yang RV sendiri amalkan dan memberi impak yang sangat bagus untuk diri RV sendiri.

Apa yang RV amalkan ialah SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA UNTUK WANITA SHAKLEE. BANTU WANITA SEPERTI RV UNTUK KEKAL AKTIF. Ramai juga rakan sejawat RV yang mengalami masalah sama dengan RV, kini tidak lagi merungut setelah mengamalkan apa yang RV kongsi. Jom kita tengok, apa yang ada dalam set suplemen tambah tenaga ni.

BOLEH JUGA BACA 9 TIPS TINGKATKAN TENAGA

SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA UNTUK WANITA SHAKLEE. BANTU WANITA KEKAL AKTIF

SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA

SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA

RANGKAIAN SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA MENGANDUNGI VITAMIN SEPERTI BERIKUT”

 1. VIVIX
 2. ESP PROTEIN
 3. VITALEA
 4. VITAMIN C
 5. B COMPLEX
 6. OMEGA GUARD
 7. COQ TROL PLUS
 8. CINCH TEA MIX

Secara ringkasnya, vitamin-vitamin ini berfungsi membantu kita untuk tambah tenaga dari segi berikut:

VIVIX:

Vivix bukanlah ubat. Vivix adalah sejenis minuman botani yang kaya dengan antioksida seperti polifenol, resveratrol dan mitokondria. Ia bertindak sehingga ke peringkat sel DNA. Sebab itu ia mampu memperbaiki sel yang rosak, melindungi sel dari radikal bebas dan memberi tenaga kepada sel. Apabila sel sihat dan bertenaga, badan juga akan bertenaga. Inilah sebab vivix dipanggil tonik ajaib.

VITALEA:

Vitalea adalah multivitamin dan multimineral yang lengkap untuk menyokong kesihatan tubuh badan. Dilengkapi dengan iron bagi membantu pembentukan sel darah merah dan menjaga paras hemoglobin.

Protein ESP:

Energizing Soy Protein bersifat rendah glisemik indeks yang memberikan rasa kenyang lebih lama dan merupakan sumber protein sihat yang memberikan tenaga berterusan.

VITAMIN C:

Vitamin C menyokong kesihatan menyeluruh termasuk kesihatan tulang, gigi, dan gusi. Vitamin C diperlukan setiap hari bagi membantu segala proses dalam badan.

B-COMPLEX:

B-complex memgandungi kandungan B1, B2, B3,B6, asid pantotenik dan biotin membantu badan menukarkan protein, lemak & karbohidrat kepada tenaga.

OMEGA GUARD:

Minyak ikan tulen dan terbaik. Amat baik dalam menyokong kesihatan jantung. Apabila jantung sihat, darah dapat dipam dengan baik ke seluruh badan. Hasilnya badan juga cergas dan bertenaga.

COQ TROL PLUS:

Produk terbaru bagi menggantikan CoQ-10. Diformulasi untuk menukarkan lemak dan gula kepada tenaga. Juga kaya dengan antioksida yang dapat melindungi sel dari kerosakan radikal bebas. Kandungan CoQ-10 di dalamnya akan menghasilkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, kita lebih bertenaga, cergas, dan berkeyakinan.

CINCH TEA MIX:

minuman teh campuran dari 5 jenis teh yang terbaik. Boleh menaikkan metabolisme dan memberikan tenaga secara berpanjangan.

Antara feedback atau testimoni set tambah tenaga:

beberapa perubahan yang di alami setelah mengamalkan set tambah tenaga”

 • Rasa lebih bertenaga Perasaan yang gembira dan mood yang lebih stabil.
 • Badan tidak mudah rasa lesu dan letih.
 • Sentiasa rasa bersemangat.
 • Fikiran lebih positif.
 • Tidak mudah stress dan mudah menangani masalah dengan baik dan tenang.
 • Tekanan darah lebih stabil.
 • Membantu melancarkan sistem perkumuhan dengan lebih lancar terutama apabila consume cukup air dalam sehari.
 • Badan mempunyai sistem imun yang tinggi dan mudah recover jika sakit.
 • mood stabil dan sentiasa gembira. Dapat menjalnkan tugas dan amanah dengan baik.

Alhamdulillah.

 

 

MACAM MANA CARA NAK DAPATKAN SET SUPLEMEN TAMBAH TENAGA UNTUK WANITA SHAKLEE UNTUK BANTU WANITA KEKAL AKTIF NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shaklee

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlianBerpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.
HUBUNGI RV SEKARANG,
RV DYANI
sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/01117547669/shaklee
FB:
RV DYANI RAHMAN
FP:
ohmyvitamin.com
INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom
WEB:
ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN & SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This