PROJEK BLOG MEGA EUPHORIA SHAKLEE BANTU KUMPULAN TINGKATKAN JUALAN

PROJEK BLOG MEGA EUPHORIA SHAKLEE BANTU KUMPULAN TINGKATKAN JUALAN

 

Terulung: PROJEK BLOG MEGA EUPHORIA SHAKLEE BANTU KUMPULAN TINGKATKAN JUALAN 

Umum mengetahui, produk Shaklee sudah berada lebih dari 100 tahun di pasaran dunia. Dan sudah hampir 40 tahun di pasaran Malaysia sendiri. Ramai pengedar Shaklee seluruh negara telah mendapat manfaat samada dari segi tambah baik kesihatan mahupun meningkatkan taraf ekonomi pengguna.

Blog bukanlah benda baru. Tapi ia semakin dilupakan lantaran timbulnya media sosial lain yang baru seperti tiktok dan sebagainya. Namun ia bukanlah satu benda yang tidak lagi relevan. ( JEMPUT FOLLOW AKAUN TIKTO SAYA JUGA DI SINI)

Mengambilkira beberapa faktor, Kumpulan Shaklee kami, di bawah naungan Kumpulan Euphoria, ( Master Norita), mengambil inisiatif untuk mengadakan projek blog mega untu bantu team tingkatkan jualan sekaligus memecahkan pasaran sedia ada.

GELOMBANG SHAKLEE SEMAKIN MEMBESAR

Memandangkan permintaan Shaklee semakin tinggi dan semakin relevan, inisiatif ini difikirkan perlu disebarluas keseluruh team. Bertujuan untuk sama-sama “grow” dalam bisnes dan agar manfaat shaklee dapat di capai oleh lebih ramai masyarakat. Bila buat secara berkumpulan ni, impaknya akan jadi lebih besar dan insyaAllah hasilnya juga pasti besar.

#shakleethrive23
#shakleetriump23
#blogmegashaklee

BEST KAN JOIN GROUP BISNES KAMI? MACAM-MACAM PROJEK ATAU AKTIVITI KAMI SEDIAKAN SECARA PERCUMA. YANG PENTING, KITA USAHA. TINGGAL LAGI, ANDA, MAHU ATAU SEBALIKNYA.

 

MACAMMANA CARA NAK JOIN BISNES BERSAMA GROUP KAMI NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak jana pendapatan tambahan melalui bisnes ni.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This