MENCARI PENGEDAR VIVIX SHAKLEE? Apa yang RV dan team boleh berikan kepada nilai wang anda jika mendapatkan vviix shaklee bersama team pengedar vivix shaklee seluruh Malaysia.

PENGEDAR VIVIX SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Assalamualaikum & salam sejahtera. Saya AyuAdyani atau nama panggilan dalam dunia bisnes ialah RV (Ratu Vivix). So, hari ini RV nak buat sedikit declaration atau nak share serba sedikit, siapa RV.Means, macammana boleh dapat gelaran RV tu.

Actually, gelaran Ratu Vivix tu diberikan oleh mentor RV sendiri. Disebabkan RV memegang rekod berkongsi kebaikan vivix dengan ramai orang. Dalam ertikata lain, pemegang rekod untuk jualan vivix terbanyak.

Haa, teruja kan? Ya, RV sendiri merupakan salah seorang pengamal vivix tegar yang telah menjadikan vivix sebagai suplemen wajib. Alhamdulillah, kesihatan much better than before lah. So, disebabkan itulah juga, RV teruja untuk berkongsi kebaikan vivix dengan lebih ramai orang. jADINYA, DAH RAMAI ORANG YANG RV dah bantu juga. Izinkan RV bantu anda juga ya. RV juga merupakan PENGEDAR SHAKLEE COD RAWANG DENGAN KONSULTASI TERBAIK

Jemput baca bagimana pengalam RV sendiri untuk atasi masalah resdung, migrain dan period tak teraturdalam entry ni:

RESDUNG: PUNCA, CARA MENCEGAH, DAN CARA RAWATAN YANG BERKESAN UNTUK MENGATASI RESDUNG

Untuk memberikan yang terbaik buat semua pelanggan, RV perlu penuhkan ilmu vivix didada, dapatkan info dan maklumat terkini, Jadi RV hadiri kelas-kelas yang dianjurkan oleh nutrittionist mahupun upline. Ya lah, RV mahu dapatkan info terkini dan sahih untuk RV consult customer-customer RV. Sebagai seorang pengedar vivix yang juga merupakan seorang leader dalam Shaklee Malaysia, RV wajib tahu info-info terkini untuk sampaikan maklumat yang betul kepada umum.

RV PENGEDAR VIVIX SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

RV PENGEDAR VIVIX SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Jadi, apa keistimewaan yang anda dapat jika menjadi customer vivix RV?

 • FREE konsultasi tentang Vivix Shaklee dan semua produk Shaklee dari RV yang berpengalaman dan menggunakan produk Shaklee sejak 2014.
 • Dapat mengetahui setiap perkembangan terkini tentang promosi Vivix Shaklee dan produk Shaklee yang ditawarkan oleh Shaklee Malaysia HQ pada setiap bulan. Penting tau untuk kita tahu apa promosi terkini supaya kita dapat harga yang berbaloi kan.
 • Ada support group untuk berbincang mengenai kesihatan.( no membawang). Tapi group yang best dan open minded.Tips parenting juga terselit kekadang tu hihi
 • Konsultasi PERCUMA dari Pakar Nutrisi Shaklee (Nutritionist) tentang Health & Wellness, Diet Pemakanan yang sihat dan Nutrisi yang betul untuk memenuhi keperluan kesihatan anda. Seronok kan?
 • Pendedahan bagaimana anda boleh mendapatkan suplemen vivix ni dengan harga yang lebih bernilai dan berbaloi, InsyaAllah.

SO, anda nak cuba vivix? Hubungi RV sekarang:

 www.wasap.my/01117547669/vivix

JEMPUT BACA INFO-INFO LAIN VIVIX:

 1. INFO PRODUK VIVIX ; VIVIX®
 2. TESTIMONI VIVIX UNTUK PELBAGAI MASALAH: https://ohmyvitamin.com/category/testimoni/testimoni-vivix/
 3. INFO BERKAITAN VIVIX/ POLIFENOL: https://ohmyvitamin.com/category/produk-shaklee/healthy-nutrition/vivix/
 4. SENARAI PENGEDAR SHAKLEE SEKITAR ANDA: https://ohmyvitamin.com/pengedar-shaklee-sekitar-anda/

JOM DAPATKAN VIVIX DARI RV, PENGEDAR VIVIX SHAKLEE SELURUH MALAYSIA TERBAIK!

InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan VIVIX ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

 www.wasap.my/01117547669/shaklee

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
 • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

HUBUNGI RV SEKARANG,

RV AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/01117547669/shaklee

FB: R.V ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This