Darah tinggi atau hipertensi, satu keadaan dimana tekanan darah seseorang todak normal. Ramai di kalangan kita yang mengidapinya samada tua atau muda. Nak rawat darah tinggi bukan mudah, juga bukan payah. Amalkan gaya hidup sihat, pemakanan sihat, senaman dan nutrisi sihat boleh bantu untuk turunkan tekanan darah tinggi

NAK RAWAT DARAH TINGGI? RESVERATROL BANTU STABILKAN TEKANAN DARAH TINGGI

Tahukah kita, Resveratrol merupakan salah satu elemen penting dalam tumbuhan yang juga sangat berguna untuk kita. Antaranya ialah resveratrol boleh membantu dengan tekanan darah yang boleh membantu mencegah strok dengan meningkatkan aktiviti enzim yang dipanggil manusia oksida nitrik endothelial synthase yang kemudiannya menghasilkan nitrik oksida-ejen yang meluaskan saluran darah dan kawalan tekanan darah .

Resveratrol Supplements May Help Lower Blood Pressure. Because of its antioxidant properties, resveratrol could be a promising supplement for lowering blood pressure (9). … Systolic blood pressure typically goes up with age, as arteries stiffen. When high, it’s a risk factor for heart disease. SUMBER

Kali ini RV nak share tentang bagaimana seorang anak yang nak rawat darah tinggi ibnya dan berjaya stabilkan bacaan darah tinggi setelah mengamalkan suplemen yang mengandungi resveratrol. Oh ya, sebelum itu, jemput baca tentang entry ni:

ANDA NAK RAWAT DARAH TINGGI? JOM TENGOK APA NUTRISI YANG PERLU DI AMALKAN UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI.

JOM BACA PERKONGSIAN INI:

[RESVERATROL BANTU STABILKAN BACAAN TEKANAN DARAH TINGGI DAN KOLESTROL EMAK]

Assalamualaikum. Saya Wan Zainab bt Wan Muhammad. Saya ingin ceritakan Shaklee Effect ibu saya.
Beliau mengalami masalah darah tinggi dan masalah ini sudah lama dialami beliau. Kesihatan beliau sering terganggu.

Mak saya seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai 11 orang anak. Sekarang adalah waktu rehat beliau, memandangkan anak2 sudah besar.Beliau kerap demam, sakit kepala dan sakit-sakit badan. Emak saya seorang yang anti kepada perubatan moden. Jika demam atau tak sihat, beliau akan ke perubatan alternatif. Sehingga satu hari, beliau sangat sakit kepala walaupun dah ambil ubat perubatan alternatif. Lalu, kami anak-anak menyuruh ibu ke klinik biasa berjumpa doktor.

TEKANAN DARAH DAN KOLESTEROL EMAK SANGAT TINGGI

Alangkah terperanjatnya, tekanan darah emak sangat tinggi. Doc bekalkan ubat darah tinggi. Kolestrol beliau juga tinggi.Lalu saya sarankan emak amalkan Vivix disamping amalkan ubat yang doktor beri. Selepas 6 bulan, beliau buat ujian darah sekali lagi.
Alhamdulillah, result ujian darah emak sangat bagus. Bacaan kolestrol turun dan bacaan darah pun turun. Beliau mula amalkan makanan sihat dan jaga kesihatan sungguh-sungguh.

SELEPAS BERHENTI VIVIX, KOLESTEROL NAIK KEMBALI

Selepas itu, beliau stop vivix. Sebab dah rasa lebih baik. Tapi beliau silap, bila buat ujian darah untuk next appoinment, result kolestrol naik semula. Walaupun dah makan makanan sihat, tapi ianya tak membantu.

Syukur, Emak mahu amalkan vivix semula dan juga Pyhtocol ST untuk masalah kolestrol beliau. Alhamdulillah, sekarang dah 2 botol Vivix beliau amalkan. Emak semakin sihat dan tiada sakit kepala lagi.

Saya sangat bersyukur kerana emak kembali sihat. Terima Kasih Allah. Terima kasih Shaklee.

TESTIMONI NAK RAWAT DARAH TINGGI DENGAN RESVERATROL UNTUK BANTU TURUNKAN BACAAN DARAH TINGGI

TESTIMONI RESVERATROL UNTUK BANTU TURUNKAN BACAAN DARAH TINGGI

ALHAMDULILLAH. SEBENARNYA, Dalam Shaklee, ada beberapa suplemen yang boleh di amalkan untuk turunkan bacaan darah tinggi. Suplemen ini boleh diamalkan, tapi jangan pula tinggalkan ubat yang dah di berikan oleh doktor. Fungsi suplemen ialah membantu badan kita mendapat nutrisi yang diperlukan, agar proses nak rawat darah tinggi menjadi lebih baik. InsyaAllah.

Antara suplemen yang boleh diamalkan ialah set darah tinggi seperti berikut:

SUPLEMEN ATAU NUTRISI UNTUK TURUNKAN DARAH TINGGI

SUPLEMEN ATAU NUTRISI UNTUK TURUNKAN DARAH TINGGI

boleh dapatkan info penuh berkaitan set darah tinggi di sini;

 SIAPA  NAK RAWAT DARAH TINGGI? JOM TENGOK APA NUTRISI YANG PERLU DI AMALKAN UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI.

Antara testimoni lain yang berjaya turunkan darah tinggi ialah seperti di sini:

 YANG NAK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI? JOM BACA APA WANITA INI AMALKAN.

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan set kesihatan ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

 www.wasap.my/01117547669/shaklee

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

HUBUNGI RV SEKARANG,

RV AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/01117547669/shaklee

FB: R.V ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This