Apa itu Coenzyme Q10? CoQ10 adalah komponen asas dalam menjana tenaga untuk badan kita, DAN IA DIHASILKAN SECARA SEMULAJADI OLEH BADAN. juga dah tahu dan baca teNtang 5 manfaat coenzyme Q10. Jadi,ini pula 6 SEBAB KENAPA PERLU AMBIL COQ10 atau Coenzyme Q10.

 

 

6 SEBAB KENAPA PERLU AMBIL COQ10 atau Coenzyme Q10

1.Generator Tenaga Utama
  • Berada di dalam mitokondria – kilang tenaga anda, CoQ10 memulakan proses penghasilan tenaga, menjadi bahan api kepada mitokondria dan menghasilkan 95% tenaga badan anda.
2. DUO tenaga dengan polifenol
  • Inginkan tenaga yang berpanjangan? Ambil kombinasiCoQ10 dan polifenol. Polifenol menghasilkan lebih banyak mitokondria manakala CoQ10 menjadi bahan api untuk mitokondria untuk menghasilkan lebih banyak tenaga!
3. Sumber Antioksida yang Berkuasa
  • Merupakan antioksida yang kuat, CoQ10 bermanfaat untuk kesihatan, kulit yang lebih muda, mengelakkan kerosakan radikal bebas yang disebabkan oleh sinaran UV dengan berkesan.
4. Nutrisi Penting untuk Jantung
  • Secara semulajadi, CoQ10 banyak berada di jantung yang mengepam darah 24/7. Sayangi Jantung Anda. Ambil CoQ10!
5. Kekal Remaja
  • Pada usia 20-an, CoQ10 berada pada paras yang tinggi di dalam badan dan ia juga mula berkurangan pada usia 20-an! Dan anda akan mula mudah rasa letih, lemah badan dan mengalami tekanan emosi. Tingkatkan tahap CoQ10 anda dengan suplemen CoQ10.
6. Adakah Anda mengambil Statins?
  • Statin menurunkan tahap kolesterol, ia merupakan perkara yang baik. Adakah anda tahu ia juga menurunkan tahap CoQ10? Berdasarkan kajian, ia berkurangan sebanyak 40%. Periksa tahap kolesterol anda dan kekalkan tahap CoQ10, dengan suplemen CoQ10 dalam diet harian anda.

 

SO, Kita tahu, walaupun coenzyme Q10 dihasilkan secarasemulajadi dalam badan kita,Walaubagaimanapun, Tahap CoQ10 berkurangan seiring dengan peningkata usia, dan penggunaan statin mempercepatkan kadar pengurangannya sebanyak 40%! jadi, kita perlu mengambil suplemen COENZYME Q10 dalam diet seharian kita bagi melengkapkan nutrisi badan.

dan, sudah tentulah, coq-trol plus by shaklee ni merupakan sumber coq10 terbaik untuk kita. Artikel produk seperti di bawah:

COQ 10 SHAKLEE IALAH COQ TROL PLUS

KENAPA PERLU AMBIL COQ-TROL PLUS SEBAGAI SUMBER COQ10 BADAN

KENAPA PERLU AMBIL COQ-TROL PLUS SEBAGAI SUMBER COQ10 BADAN

 

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN VITAMIN NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshakleeblog
fb: https://www.facebook.com/ruadyani
Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber
instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This