3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA 2023

Jika anda sedang mencari peluang bisnes yang ingin dimajukan secara atas talian atau online, wajib tahu 3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA 2023 ini agar bisnes yang kita usahakan mendapat hasil yang berbaloi lagi lumayan, bukan scammer.

Dewasa ini, bisnes online bukan lagi perkara yang baru. Semua kita memanfaatkan platform atas talian terutamanya media sosial untuk mendapatkan barangan keperluan. Bukan sahaja dari pakaian. malah makanan, produk kesihatan dan tak kurang juga produk ternakan. Ada penjual dan ada pembeli. Ada yang menjadikan bisnes online sebagai punca pendapatan.

Boleh bina apa sahaja bisnes online yang kita suka. dan platform apa yang kita mahu gunakan. Samada nak bina bisnes sendiri atau menjadi agen serta wakil pengedar syarikat lain sediada. Ini juga bagus bagi yang baru memasuki dunia bisnes online. Dimana, kita boleh belajar selok belok bisnes sediaada tanpa perlu bersusah.

Namun suka saya kongsi di sini 3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK SEKIRANYA ANDA MEMILIH UNTUK MENJADI WAKIL PENGEDAR ATAU AGEN SYARIKAT YANG TELAH SEDIAADA.

3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA

3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA

3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA

 1. BISNES DALAM KATEGORI ATAU BIDANG  BERASASKAN MAKANAN, KESIHATAN, KELAHIRAN SERTA KEMATIAN
  • Sebelum memilih untuk buat bisnes apa, kita kena make sure bisnes itu dari 3 kategori ini. Iaitu pertama berasaskan makanan. Kedua berasaskan kesihatan. Ketiga berkaitan kematian dan kelahiran
  • Kenapa 3 bidang ini boleh dijadikan sebagai bisnes terbaik? Kerana ketiga-tiga kategori ini DIGUNAPAKAI OLEH SEMUA KITA SETIAP HARI. Maksudnya, pasaran kita luas dan potensi pelanggan untuk repeat oder juga tinggi. Ini adalah kerana ia merupakan keperluan harian bagi setiap manusia.
  • Setiap hari kita memerlukan makanan. Setiap hari kita nak sihat. setiap hari ada kes kematian dan kelahiran ( bisnes kain kafan, alatan pengebumian dan juga lain-lain)
 2. BISNES YANG DAH STABIL DAN BERADA LAMA DI PASARAN BUKAN SAHAJA MALAYSIA TAPI JUGA LUAR NEGARA
  • Ini sangat penting. Jika kita mahu memulakan bisnes, kena pastikan kita pilih syarikat yang stabil. Bukan itu sahaja, malah kita kena pastikan produk yang kita bakal jual nanti juga produk yang berkualiti dan bukan sebaliknya.
  • Jika sesuatu syarikat yang kita mahu jadikan “partner” bisnes online kita itu sudah stabil, kita akan dapat banyak manfaat. Dari segi training, dari segi sistem dan juga dari segi support syarikat itu sendiri.
  • Bayangkan jika kita bina bisnes dari syarikat yang tak stabil, tengah syok kita buat dan dapat hasil, syarikat tiba-tiba down. Apa jaminan kita untuk dapat semula modal atau apa sahaja yang kita dah laburkan.
  • Jadi, sebelum membuat keputusan untuk memilih syarikat, kita perlu buat sedikit kajian. Selidik latar belakang syarikat serta boleh cek adakah syarikat kita betul-betul stabil atau sebaliknya. Bimbang, ia scammer!
 3. BISNES YANG MEMPUNYAI PLATFORM / WEB UNTUK KITA AKSES SENDIRI
  • Kenapa kena ada website yang kita boleh akses sendiri? Kerana untuk pastikan semua maklumat diri dan peribadi kita terpelihara. Sebab itu point no 2 sangat penting.
  • Jika kita menjadi agen atau pengedar kepada syarikat yang stabil, komisyen/ gaji/ upah kita akan dibayar secara teratur. Mereka mempunyai sistem yang stabil dan kaedah pembayaran bonus/upah/komisyen yang teratur. Tidaklah berlaku ketirisan atau ketidakadilan atas kerja buat kita
  • Adalah menjadi hak kita untuk mendapat bayaran setimpal atas apa yang kita usahakan mengikut perjanjian yang ditetapkan dan dipersetujui oleh kedua pihak.
SO, dah tahu 3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA 2023? Nak tahu bisnes apa yang saya buat dan memenuhi ketiaga ciri tersebut?

Jemput baca BAGAIMANA SAYA MEMULAKAN BISNES ONLINE SEHINGA BERJAYA CAPAI PELBAGAI IMPIAN DENGAN HASIL BISNES ONLINE.

BISNES ONLINE SHAKLEE: MEMENUHI 3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK MALAYSIA 2023

Actually, bisnes online Shaklee ni bukan sahaja memenuhi 3 ciri di atas tu, tapi lebih dari itu.

 1. BISNES ONLINE SHAKLEE DALAM KATEGORI MAKANAN & KESIHATAN SERTA KECANTIKAN
  • Best kan. Sebab setiap hari insyaAllah ada permintaan. High demand dan high repeat oder. Sejak 9 tahun lalu saya buat bisnes ni secara online, belum pernah 1 bualn pun saya “missed untuk dapat bonus”. Dari puluhan ringgit sehingga ribu dan belas ribu juga. Alhamdulillah

   RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE

   RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE

 2. SYARIKAT STABIL DAN BERTARAF ANTARABANGSA
 3. ADA WEBSITE INDIVIDU BILA DAFTAR AHLI SAMAADA EBAGAI AGEN ATAUPUN AHLI MAKAN SENDIRI.
   • Yang ini paling win. Once kita dah daftar keahlian shaklee, kita akan dapat ID nombor berserta satu website yang kita boleh akses secara online. Ya, walaupun kita hanya daftar untuk dapatkan harga ahli untuk makan sendiri, kita tetap ada nombor ID.
   • Bestnya bila setiap hari kita boleh tengok performanced diri kita. Bonus atau emolumen yang kita dapat tu akan di update setiap hari. Jadi mudah untuk kita cek progress bisnes kita.
   • Nak join pun mudah je. klik je sini: NAK JOIN AHLI SHAKLEE. Isi je details yang di minta dan nanti anda akan dapat direct details ID anda. Kemudian hubungi saya untuk saya guide secara percuma macammana cara nak jana income dengan shaklee.
   • Bukan itu sahaja. dalam website yang kita dapat tu nanti lengkap dengan segala bahan marketing, info produk dan sebagainya. Ia memudahkan kita untuk study produk kita nak jual. disamping ada juga training dan group support. sebab kita adalah bisnes online berasaskan network marketing. InsyaAllah senang kita nak maju dalam bisnes ni.
  DASHBOARD AHLI SHAKLEE

  DASHBOARD AHLI SHAKLEE

  4. Pendapatan bersih shaklee

  4. Pendapatan bersih shaklee

  3. Pendapatan bersih shaklee

  3. Pendapatan bersih shaklee

  2. Pendapatan bersih shaklee

  2. Pendapatan bersih shaklee

  1. Pendapatan bersih shaklee

  1. Pendapatan bersih shaklee

  •  Suka sangat tau. Dan jangan risau kalau kita tak mahir atau tak tahu macam mana cara nak mula, saya sendiri boleh bantu ajarkan. Tak boleh la nak cerita lanjut kat sini kan, ekslusif untuk ahli yang berdaftar dengan saya sahaja. Jom lah hubungi saya dan dapatkan detail mengenai bisnes online ni.
MENTOR BISNES SHAKLEE

MENTOR BISNES SHAKLEE

JOM JOIN SEKARANG! DIJAMIN TAKKAN RUGI.INSYAALLAH

 

PENAFIAN :

Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf

#shakleethrive23 #shakleetriump23 #blogmegashaklee

BEST KAN JOIN GROUP BISNES KAMI? MACAM-MACAM PROJEK ATAU AKTIVITI KAMI SEDIAKAN SECARA PERCUMA. YANG PENTING, KITA USAHA. TINGGAL LAGI, ANDA, MAHU ATAU SEBALIKNYA.

MACAMMANA CARA NAK JOIN BISNES BERSAMA GROUP KAMI NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak jana pendapatan tambahan melalui bisnes ni.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This