VIVIX®

VIVIX®

VIVIX® merupakan salah satu minuman botani lazat untuk anti-penuaan (anti-ageing). Dengan moto “rasa lebih muda, lebih sihat”.

Vivix mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu.

 

Vivix revolusi terbaru

KEISTIMEWAAN VIVIX SHAKLEE BERBANDING MINUMAN BOTANI LAIN:

Campuran proprietari saintifik termaju Shaklee adalah berasakan anggur muscadine- salah satu buah-buahan semulajadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain.

Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yangsangat hebat.

Di Shaklee, keberkesanan anggur muscadine ini dimanfaatkan ke dalam setiap botol vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

4 ramuan utama dalam vivix shaklee

PATENT VIVIX®

Apa maksud patent ?

Maknanya produk ni sudah dihantar untuk permohonan bagi mendapat hak patent dan Alhamdulillah, telah mendapat hak patentnya. Dengan adanya patent, Vivix ini memang telah menjadi hak eksklusif untuk Shaklee. Tiada peluang untuk pihak lain meniru patent Vivix Shaklee ini.

Apa yang Shaklee telah patenkan untuk produk Vivix?

1. Proses Cold Filling Extraction.

Ada banyak jenis proses untuk ekstrak jus/minyak/pati dari tumbuh-tumbuhan.

Cold extraction maknanya buah-buah yang digunakan dalam Vivix ditekan (press) untuk mengeluarkan patinya dengan suhu rendah.

Ada proses yang menggunakan air panas atau suhu panas, tetapi proses begini boleh menurunkan kualiti produk itu walaupun hasilnya mungkin lebih banyak.

Justeru, Shaklee telah mempatenkan proses ‘cold filling extraction‘ ini eksklusif untuk Shaklee.

2. Gabungan Polifenol

Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tetapi gabungan polifenol. Umpama kita telan anggur muskadin sebiji. Gabungan polifenol dan resveratrol ini lah yang menjadikan vivix ni produk anti-oksidan terbaik.

3. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

Vivix bila diletakkan di atas meja, Vivix takkan meruap. Lebih menarik, jika diletak dalam peti ais bahagian sejuk-beku (freezer), Vivix takkan membeku. Tindakan itu bukan dengan bantuan bahan kimia! Tetapi memang Vivix Semulajadi, tanpa bahan pengawet dan stabil.

 

BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK?

4 mekanisma utama peranan vivix

 

Wah, hebatnya vivix ni. Anugerah dari Tuhan untuk manusia.

4 FAKTA UNGGUL VIVIX:

Fakta 1: Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!

vivix dan anti penuaan

Fakta 2: Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Fakta 3: Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.

Fakta 4: Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC.

*Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods

 

WAAA, BESTKAN VIVIX NI…  NAK LAH, DAPATKAN VIVIX NI JUGA UNTUK KESIHATAN MENYELURUH…

 

MACAM MANA CARA NAK BELI VIVIX NI? HANYA DENGAN 1 KLIK DI BAWAH, ANDA BOLEH DAPATKAN VIVIX.

dapatkan vivix anda di sini

dapatkan vivix anda di sini

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.