NAK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI? JOM BACA APA WANITA INI AMALKAN

Pelbagai cara dah dicuba untuk rawat darah tinggi. Bukan mudah untuk turunaan tekanan darah tinggi. Bahaya kan, kalau tekanan darah tak turun. banyak komplikasi boleh terjadi. Anda NAK RAWAT TEKANAN DARAH TINGGI?NAK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI? JOM BACA APA WANITA INI AMALKAN UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI BELIAU.

[SAKIT TUMIT SEMBUH & BACAAN TEKANAN DARAH TINGGI JADI STABIL LEPAS AMALKAN VIVIX]
.

Assalamualaikum..
Nama saya Arbayiah Binti Mohd Noh dan berumur 53 tahun. Saya seorang suri rumah dan kini menetap di Selangor serta mempunyai 5 orang anak. Saya ingin berkongsi pengalaman saya mengamalkan Vivix kerana masalah darah tinggi, sakit tumit dan cepat penat.
.

PERNAH MENCUBA PELBAGAI SUPLEMEN UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

Saya pernah mencuba pelbagai suplemen, berjumpa doktor dan membeli produk lain seperti Jus Nusantara, Jus dari produk Zhulian dan macam-macam lagi. Doktor juga membekalkan ubat-ubatan setiap kali selepas check up.
.

Mula mengenali Shaklee melalui phamplet yang dibawa pulang oleh anak saya, Nurliyana. Beliau merupakan seorang pengedar Shaklee. Saya juga turut membuat pembacaan di Internet untuk mengetahui kandungan Vivix serta membaca testimoni-testimoni di Internet.
.

Hanya mengambil 1 sudu teh Vivix setiap pagi. Selain Vivix, saya turun mengambil Ostematrix setiap hari. Selepas 5 bulan mengamalkan kedua-kedua produk ini secara konsisten, bacaan darah tinggi saya telah menurun dan dulu setiap 1-2 bulan saya perlu pergi ke klinik untuk check up, kini cuma 6 bulan sekali sahaja. Saya juga telah menghabiskan 2 botol Vivix dalam tempoh 5 bulan ini.
.

VIVIX UNTUK KESIHATAN MENYELURUH, BUKAN SAHAJA UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI

Saranan anda saya untuk pembaca yang mempunyai masalah seperti saya, minumlah Vivix untuk kesihatan yang menyeluruh. Saya berasa sangat gembira kerana bacaan darah tinggi saya telah berkurang bacaannya. Saya juga sangat berpuas hati sebab dengan Vivix ini saya tidak lagi perlu mengambil ubat-ubat lain. Ianya memudahkan saya yang tak suka sangat makan ubat ini.
.

Terima kasih kepada anak saya kerana memperkenalkan Vivix kepada saya. Selama 4 tahun saya menghidap darah tinggi ini, akhirnya saya bebas. Malah berat badan saya juga turun dengan banyak selepas mengamalkan Vivix.

Alhamdulillah,Terima kasih Vivix! Saya sayang Vivix!

Syukur! ini adalah salah satu testimoni berjaya turunkan tekanan darah tinggi. Disamping ubat yang diberi doktor, nutrisi lengkap juga perlu di amalakan untuk bantu badan lebih sihat.

BACA: APA ITU VIVIX 

Sebenarnya, terdapat 7 nutrisi pentiing yang boleh diamalkan untuk turunkan tekana darah tinggi sebagai pelengkap kepada ubat untuk rawatan darah tinggi. BOLEH BACA:

NAK RAWAT DARAH TINGGI? JOM TENGOK APA NUTRISI YANG PERLU DI AMALKAN UNTUK TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI.

MACAM MANA CARA NAK DAPATKAN SET NUTRISI UNTUK TURUNKAN TEKANA DARAH TINGGI NI?

KLIK JE LINK DI BAWAH:

BELI SET TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI DI SINI

BELI SET TURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI DI SINI

ATAU..

Boleh juga hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan set kesihatan  ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri

sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

***************************************************************************************************

NAK CUBA RANGKAIAN PRODUK DARI SHAKLEE YANG DIJAMIN SENTIASA SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKESAN?

HUBUNGI SAYA SEKARANG,

RV AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/01117547669/shaklee

FB: R.V ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM80. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This