Ramai yang teruja dengan penemuan terbaru produk yang kaya dengan polifenol, iaitu RESV. so, UNTUK LEBIH MENGENALI RESV, di sini RV sediakan beberapa soalan  Q&A tentang resv shaklee. Jom baca satu persatu.

 

Q&A TENTANG RESV SHAKLEE

 

1. APAKAH ITU RESV?

  •  ResV diformulasi secara saintifik untuk menyokong kesihatan menyeluruh dan mengekalkan keremajaan serta kehidupan yang bertenaga.
  • Ia diperbuat daripada campuran proprietari, dengan gabungan polifenol semula jadi. dan ekstrak botanikal dari Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Anggur Pomace, Delima, Chebulic Myrobalan, Anggur Hitam, Anggur Merah dan Lobak Ungu

 

  • 8 BAHAN UTAMA RESV SHAKLEE

   8 BAHAN UTAMA RESV SHAKLEE

    

2. APA PERBEZAAN ANTARA VIVIX & RESV?

 • Melalui penyelidikan bertahun-tahun, kami dapati polifenol tertentu mungkin mempunyai kesan positif ke atas kesihatan sel. Shaklee telah mencipta campuran polifenol dari sumber semula jadi yang lebih seimbang dengan kepelbagaian polifenol yang menyerupai polifenol berspektrum luas daripada alam semula jadi.
 • Sebagai tambahan kepada polifenol berkuasa dari anggur muscadine, ResV kini mengandungi polifenol dari delima, ekstrak anggur merah, chebulic myrobalan dan banyak lagi.
 • Berdasarkan data daripada kajian ke atas polifenol dan ResVeratrol, kami menambahbaik keseimbangan ResVeratrol dan polifenol untuk menghasilkan profil polifenol yang lebih aktif.

 

3. KENAPA ANGGUR MUSCADINE & APA YANG MEMBUATKAN ANGGUR MUSCADINE BERBEZA DARI ANGGUR LAIN?

 • Anggur Muscadine adalah antara anggur yang paling jarang ditemui, anggur tahan lasak dengan profil polifenol unik yang menawarkan pelbagai manfaat kesihatan. Tidak seperti anggur lain, anggur muscadine mempunyai kepekatan asid elagik dan elagitanin yang tinggi, apabila digabungkan dengan polifenol anggur muscadine yang lain, ia menghasilkan antioksidan yang berkuasa.
 • Anggur muscadine juga boleh membiak dalam persekitaran yang bahaya. Profil unik polifenolnya memberi perlindungan tambahan terhadap bakteria, kulat, yis, kemarau, kelembapan berlebihan dan suhu yang melampau sementara anggur lain mudah rosak dalam persekitaran seperti ini.
ANGGUR MUSCADINE DALAM RESV

ANGGUR MUSCADINE DALAM RESV

 

B. ANGGUR MUSCADINE DALAM RESV

B. ANGGUR MUSCADINE DALAM RESV

 

4. BAGAIMANA FORMULA RESV 30% LEBIH BERKUASA BERBANDING VIVIX?

 • Spektrum polifenol sudah berubah daripada Vivix dan jumlah polifenol bagi setiap hidangan juga dipertingkatkan. Dalam satu kajian makmal, formulasi ResV menunjukkan 30% lebih berkuasa dalam merencatkan pembentukan protein AGE berbanding Vivix.
 • Perbezaan kuasa ini yang dikesan melalui esei AGE berlaku kerana terdapat perubahan pada spektrum polifenol kerana perbandingan saksama dibuat ke atas penghantaran polifenol. Buktinya kini masih dalam ujian.

 

5. BERAPA BANYAK RESV SAYA PERLU AMBIL SETIAP HARI?

 • Dos yang disarankan ialah 2 kapsul sehari.

 

6. BILAKAH SAYA PERLU AMBIL VIVIX DAN RESV?

 • Ambil Vivix setiap hari, sebaiknya dengan makanan, pada waktu pagi sebagai perlindungan untuk anda menjalani kehidupan seharian dan ambil ResV pada waktu malam sebagai pemulihan ketika tidur bagi menyokong pemulihan badan.
RESV & VIVIX GABUNGAN LENGKAP POLIFENOL

RESV & VIVIX GABUNGAN LENGKAP POLIFENOL

7. BERAPA LAMA RESV BOLEH BERTAHAN?

 • ResV mempunyai jangka hayat 24 bulan daripada tarikh pengeluaran.

 

8. PERLUKAH RESV DISIMPAN DI DALAM PETI SEJUK?

 • ResV tidak perlu disimpan di dalam peti sejuk. Kami sarankan anda menyimpannya dalam suhu di bawah 30⁰C dan terlindung daripada cahaya dan kelembapan untuk mengekalkan kesegaran serta aktiviti polifenol optimum dalam produk ini.

 

9. SIAPAKAH YANG PERLU MENDAPAT MANFAAT DARI RESV?

 • ResV direka untuk semua orang yang inginkan kehidupan sihat dan sejahtera serta mereka yang sentiasa sibuk. Anda boleh bawa dan ambil ResV ke mana saja, pada bila-bila masa. ResV tidak disarankan untuk wanita hamil atau menyusukan anak atau individu di bawah umur 18 tahun.

 

10. ADAKAH TERDAPAT LANGKAH BERJAGA-JAGA?

 • Tidak ada interaksi yang diketahui antara ResV atau mana-mana ramuannya dengan makanan tambahan lain. Sebagai langkah berjaga-jaga, kami mengesyorkan agar individu yang berada di bawah jagaan doktor, mempunyai masalah kesihatan serta penyakit atau yang mengambil ubat preskripsi, terutama ubat cair darah supaya berbincang mengenai penggunaan ResV dengan doktor mereka.

 

11.  ADAKAH RESV DISAHKAN HALAL?

 • Ya. ResV diiktiraf Halal oleh Islamic Services of America (ISA), badan pensijilan halal asing yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

 

 

 

 

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN VITAMIN NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This