SUPLEMEN KANAK-KANAK TERBAIK: SET KANAK-KANAK SHAKLEE Memang menjadi pilihan mak-mak masa kini. Bukan hanya menuruti trend, tapi ia adalah satu keperluan dan yang penting a selamat, semulajadi dan berkesan. jom tengok testimoni ini.

 

 

 

TESTIMONI PENGGUNAAN SUPLEMEN KANAK-KANAK TERBAIK: SET KANAK-KANAK SHAKLEE

Assalamualaikum..

Memiliki anak-anak yang bijak dan sentiasa sihat adalah idaman dan doa setiap ibu bapa.. termasuklah juga kami.. sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak-anak kami..Muhammad Ziqri (5 tahun) dan Muhammad Muqri (3 tahun) tiada masalah untuk mengambil vitamin setiap hari.. malah vitamin ini umpama ‘gula-gula’ mereka. Sehari tak dapat, tak keruan..

Saya mula berikan mereka vitamin apabila umur mereka masing-masing memasuki umur setahun.. Md.Ziqri anak sulong kami lebih awal consume vitamin Shaklee berbanding adiknya.. seorang peaky eater.. saya berikannya meal shake secara konsisten dan ianya sangat membantu menambah selera makannya.. kenapa saya kata ‘beri secara konsisten’? Ini kerana saya nampak perbezaannya bila saya berikannya secara konsisten dengan saya berikannya ‘asal ingat’.. apabila diberikan meal shake itu secara konsisten, saya dapat lihat sendiri penambahan selera makannya..

SUPLEMEN KANAK-KANAK TERBAIK: SET KANAK-KANAK SHAKLEE

Selain dari Meal Shake minuman protein berperisa vanila, saya juga berikan Chewable Vitamin C dan Omega Guard.. dua produk ini mereka ambil secara bersahaja.. kunyah seperti gula-gula. Dua produk ini membantu meningkatkan sistem imun anak2 saya.. apabila mereka selsema, batuk, demam, saya berikan lebih chewable vitamin c dan omega giard itu dan alhamdulillah membantu mengurangkan selsema dan batuk dengan cepat.. rumah kami tiada pcm.. 😊

Chewable Vitalea baru sahaja mereka ambil memandangkan produk ini baru ‘in’ semula dalam pasaran. Rasanya yg manis-manis anggur memang menarik selera anak2 saya.. multivitamin yang manis tetapi tidak merosakkan gigi.. dan satu lagi produk Shaklee yang sangat digemari oleh dua orang anak kami nie adalah Nutriferon.. antibiotik semulajadi yang memang diorang sendiri akan minta bila badan rasa tak selesa. Lebih2 lagi Md Ziqri.. bila dia rasa selsema nak demam, nutriferon yg dia akan cari dahulu..

Alhamdulillah.. Set Vitamin Shaklee Anak Bijak dan Sihat ini membantu memberikan kesihatan yang lebih baik untuk anak-anak saya.. kesihatan yang baik ini sangat berharga pada kami.. anak sihat hati kiter sendiri senang. Anak sihat membantu perkembangan aktif anak2 kita.. insyaAllah yang terbaik untuk mereka.

Nur Salwa

TESTIMONI SUPLEMEN KANAK-KANAK TERBAIK SET KANAK-KANAK SHAKLEE

TESTIMONI SUPLEMEN KANAK-KANAK TERBAIK SET KANAK-KANAK SHAKLEE

 

JPM BACA APA LAGI MAKANAN LAIN YANG BAIK UNTUK KESIHATAN, ESPECIALLY UNTUK TINGKATKANSISTEM IMUN

MAKANAN TINGKATKAN SISTEM IMUNISASI

 

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN VITAMIN NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This