SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE

Ramai yang nak daftar ahli Shaklee, tapi tak tahu cara. Ramai juga yang dah daftar ahli shaklee, tapi lepas tu menyesal. Tak kurang juga yang nak dafatr ahli shaklee, tapi masih ragu-ragu dan tak dapat info. Ini 5 perkara yang anda perlu tahu sebelum daftar ahli shaklee agar anda berada di pihak yang benar dan tidak teraniaya.

SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE

SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE

5 PERKARA YANG PERLU DIKETAHUI SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE

 • Daftar Ahli Shaklee perlu jual barang atau buat bisnes ke?

  • Alahai, ramai yang salahg anggap bab ni.. OK gini, konsep daftar ahli shaklee ni, sama macam kita daftar ahli untuk kad tesco, Aeon, body shop, dan sebagainya.Saya nak tanya, bila kita join ahli kelas Tesco, adakah kita kena jual barang-barang yang ada di tesco tu? tentulah tidak kan?
  • So,  daftar ahli shaklee ni, untuk kita nikmati kelebihan menjadi ahli shaklee. contoh, bila ada promosi, kita akan dapat harga promosi. Kalau tak pun, kita dapat beli barang dengan harga ahli yang memang confirm jauh lebih murah dari harga bukan ahli
  • Plus, bila kita daftar ahli, kita juga dapat rebate cash jika point pembelian yang kita kumpul pada bulan tersebut mencapai tahap minima 150 UV  Point, iaitu lebih kurang dalam rm 500 harga retail.
  • Plus, bila kita daftar ahli shaklee, kita boleh join mana-mana kelas nutrisi yang dijalankan oleh pihak shaklee samda yang percuma atau berbayar. Contohnya kelas health 7 wellness talk yang diakan setiap bulan dan disampaikan oleh pakar nutrisi sendiri. so, kita boleh tambah ilmu tentang kesihatan dan kecantikan untuk diri kita jug. untungkan?
 • Berapa point saya kena maintain untuk kekal sebagai Ahli Shaklee?

  • TIDAK ADA. Jika anda hanya daftar ahli shaklee untuk makan sendiri, tiada point minima yang perlu anda buat setiap bulan. Melainkan jika anda ingin membina empayar perniagaan yang boleh diwarisi dan income yang unlimited, anda boleh hubungi saya untuk saya guide anda.
  • Jika anda daftar ahli, hanya untuk makan sendiri, terpulang pada anda untuk membuat pembelian. Namun suka saya kongsikan di sini, walaupun anda hanya membeli untuk diri dan keluarga, jika point bulanan anda terkumpul 150 uv ke atas, anda juga layak dapat bonus yang akan di kreditkan ke dalam akaun anda secara direct. Seronok kan?
 • Kalau tiba-tiba saya nak buat Bisnes Shaklee kena bayar apa-apa ke?

  • TIDAK PERLU. Sebelum daftara ahli shaklee, ramai yang tak tahu. Syarat nak buat bisnes Shaklee hanyalah dengan mendaftar sebagai ahli sahaja. Tak perlu modal ribu riban atau buat loan, baru boleh buat bisnes shaklee.
  • Buat bisnes shaklee ni, boleh pilih 2 cara.
   • yang pertama secara dropship. kita buat iklan, dan bila kastemer order dari kita, kita oder melalui website dan shaklee pos direct kepada kastemer
   • yang ke dua, boleh beli sedikit stok ( awas! jangan buat loan, beli ikut kemampuan dan yakin stok tu kita boleh jual). Biasanya, saya akan simpan sedikit stok dirumah untuk senang COD. Pada awal pembabitan, saya tak simoan stok sebab tiada modal, tapi saya simpan sebahagian bonus bulanan saya untuk kembangkan modal bisnes saya.
  • AWAS! JIKA ADA MANA-MANA PENGEDAR UYANG MINTA ANDA BUAT LOAN DAN BAYAR LEBIH DARI RM 69 UNTUK ANDA BUAT BISNES, SILA JAUHI ORANG TERSEBUT!
 • Lepas dah Daftar Jadi Ahli Shaklee kena beli barang sendiri ke?

  • ADA 2 PILIHAN.
   • PERTAMA. Ada orang yang mendaftar ahli shaklee dengan saya, tapi memilih untukbeli sendiri ats talian. Beliau hanya akan hubungi saya untuk dapatkan konsultasi dari segi suplemn atau produk apa yang perlu diambil serta bagaimana cara untuk mengambil produk2 tersebut. Especially, bila mereka ingin membeli menggunakan kad kredit atau kad debit sendiri.
   • KEDUA: Boleh je, bank in pada saya dan saya akan uruskan pembelian serta penghantaran produk pada anda …
 • Saya Register Shaklee dengan orang lain tapi nak Master RV guide bisnes dan cara makan boleh?
  • BOLEH, TAPI BERSYARAT LA. Ya lah, ni dah kira diberi kelonggaran kan. Kalau kita beli barang kat tesco, pastu barang rosak, nak cari warranty, boleh ke kita gi tukar di AEON?
  • Tapi atas dasar kemanusiaan,Saya akan guide anda, tanpa berlebihan, sebab yang berhak pada anda ialah org yang daftarkan anda. Plus, saya perlu mengutamakan ahli2 yang daftar dengan saya terlebih dahulu, kerana itu tanggungjawab sebenar saya
  • so, saya akan entertain anda selepas selesai saya entertain mereka, dan mengikut fleksibiliti masa saya.

SO, jELAS DAH, APA PERLU BUAT SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE?

Buatlah pilihan yang betul, dengan mendaftar ahli bersama pengedar yang betul dan faham etika serta rules Shaklee.

Yang pastinya, pastikan juga mereka aktif!supaya anda tidak menyesal dan terkontang-kanting tanpa haluan.

Nak daftar ahli shaklee sekarang? jom tengok bagaimana cara daftar ahli shaklee di sini.

 

ALL DE BEST! SAYA TUNGGU ANDA DAFTAR AHLI DENGAN SAYA DAN BERADA DALAM KUMPULAN YANG BETUL, AKTIF, SANTUN DAN PASTINYA BERJAYA

SAYONARA!

***********

oleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 •  Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 •  cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 •  Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 •  Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri

sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

***************************************************************************************************

NAK CUBA RANGKAIAN PRODUK DARI SHAKLEE YANG DIJAMIN SENTIASA SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKESAN?

HUBUNGI SAYA SEKARANG,

AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/60147375771/shaklee

FB: R.U ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This