PELAJAR JANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEBULAN. BACA KISAH BAGAIMANA PELAJAR CEMERLANG INI JANA PENDAPATAN DENGAN BUAT BISNES DARI KOLEJ TANPA JEJASKAN KULIAH. Menjadi pelajar, bukan halangan jana pendapatan.

 

KISAH KEJAYAAN BISNES: PELAJAR JANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEBULAN

Saya adalah anak bongsu daripada enam beradik. Ibu membesarkan kami adik beradik sendirian kerana ayah telah meninggal dunia ketika saya masih kecil. Ketika saya mula membina perniagaan Shaklee pada usia 19 tahun, saya baru sahaja menamatkan pengajian matrikulasi.

 

Selepas tiga tahun, kini pada usia 22 tahun saya sudah bergelar Key Coordinator. Saya merupakan pelajar tahun
tiga dalam bidang nutrisi di UPM. Umur, latar belakang dan identiti pelajar bukanlah penghalang untuk berjaya dalam hidup.

Perjalanan perniagaan saya bermula apabila saya mengalami masalah jerawat teruk yang menjejaskan keyakinan diri. Saya mula menjauhkan diri dari rakan-rakan. Saya telah mencuba pelbagai cara untuk memperbaiki keadaan kulit saya tetapi semuanya tidak berjaya. Akhirnya, saya mengambil keputusan untuk mencuba produk Shaklee yang disarankan oleh kakak saya yang merupakan seorang Pengedar Bebas Shaklee.

KEJAYAAN BISNES PELAJAR JANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEBULAN

KEJAYAAN BISNES PELAJAR JANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEBULAN

MENGAMALKAN SET SHAKLEE DALAM DIET SEHARIAN

Saya melengkapkan diet harian saya dengan ESP Soy Protein, vitamin C, vitamin E, Vivix, Herb-Lax, Alfalfa Complex dan Garlic Complex. Selepas dua bulan berturut-turut mengamalkan makanan tambahan, diet sihat dan mendapat cukup tidur, keadaan kulit saya bertambah baik. Sejak itu, saya berkongsi Shaklee Effect dengan mereka di sekeliling saya dan pada masa sama, memutuskan untuk membina perniagaan ini. Dengan usaha dan perkongsian berterusan, saya berjaya meraih pendapatan lima angka ketika masih bergelar pelajar universiti!

Saya mengasaskan organisasi D2D dengan hanya tiga ahli tetapi tetapi kini, ahlinya sudah melebihi 700 orang! Kami berpegang kepada kata-kata “Sebaik bermula, jangan sekali-kali mengalah. Terus konsisten!” Kejayaan yang hendak dicapai akan jadi milik anda tidak lama lagi. Jutaan terima kasih kepada kakak yang juga merangkap upline saya, Master Fatimah, suami, ibu, keluarga saya, semua ahli D2D dan pelanggan yang menyokong kami selama ini.

ALHAMDULILLAH.

Mengapa bisnes shaklee merupakan bisnes yang tepat untuk diusahakan oleh pelajar? kerana ia memnuhi 10 kriteria bisnes yang sesuai untuk sepanjang zaman

WORK FROM HOME: 10 TIPS PILIH BISNES IDEAL SEPANJANG ZAMAN

 

apa yang ada dalam bisnes Shaklee?

 

Menjadi pelajar, bukan halangan jana pendapatan. Dengan adanya bisnes yang fleksibel dan bersistem, amat mudah untuk dijalankan. Cuma perlu tahu bagaimana cara mahu memulannya dengan betul. BACA:

CARA MULAKAN BISNES SHAKLEE DENGAN BETUL

 

so, anda tunggu apa lagi, jom sama-sama bina bisnes kita sendiri. RV sedia membantu anda.

MACAMMANA CARA NAK MULAKAN BISNES SHAKLEE  NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This