NAK ATASI MIGRAIN TERUK? BAGAIMANA MIGRAIN TERUK PULIH DALAM MASA 2 HARI? JOM BACA PERKONGSIAN KISAH BENAR WANITA INI ATASI MIGRAIN.

 

TESTIMONI MIGRAIN TERUK PULIH DALAM MASA 2 HARI

Assalammualaikum. Nama saya Yusnita Md.Deris.Berumur 39 tahun.Berasal dari Melaka dan menetap Di Cyberjaya. Tahun 2015 adalah tahun ke 5 sebenarnya saya mengenali Shaklee,saya betul-betul konsisten ambil Shaklee pada tahun 2012,bila migraine saya menyerang.Sebelum saya mula dengan Shaklee,saya dah puas makan ubat hospital semua ubat apa sahaja yang doktor bagi saya makan.

Tetapi migraine saya tetap tidak reda.Jika hilang pun..hanya seketika sahaja. Bermula dengan Shaklee,bila ummi saya merangkap upline saya sekarang memperkenalkan vitamin untuk migraine.iaitu esp dan B complex.Bagi cuba dulu.Ummi kata barang sampai nanti terus minum.

Bagaikan magic….. Barang sampai di tangan saya tidak lengah lagi…membancuh susu esp dan ambil B complex…saya niat jika ia membantu ..pulihkanlah aku……..  Kuasa Allah swt…..

ALHAMDULILLAH MIGRAIN TERUK PULIH DALAM MASA 2 HARI

Mungkin saya tengah sakit….dan menahan sakit sekian lama…..bila saya minum susu esp dan B complex tu…dua hari saya rasa ringan sangat kepala.Bangun pagi pun senang…bukan apa…masa migraine saya x larat nak angkat kepala. Alhamdulillah. Syukur pada mu Ya Allah…
Sehingga kini saya rasa sangat hebat dengan SHAKLEE.

Sekarang bukan sahaja esp dan B complex….. Semua antara product Shaklee saya ambil. Kerana saya tahu Shaklee TERBAIK . Sekalung terima kasih buat ummi Rozita yang memperkenalkan Shaklee .Sekian dari saya

TESTIMONI MIGRAIN TERUK PULIH DALAM MASA 2 HARI

TESTIMONI MIGRAIN TERUK PULIH

 

APA UBAT MIGRAIN PALING BERKESAN?

APA UBAT MIGRAIN PALING BERKESAN?

TESTIMONI RV SENDIRI:

TESTIMONI RESDUNG GASTRIK DAN MIGRAIN SEMBUH DENGAN VIVIX

 

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN VITAMIN NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak dapatkan vitamin ini dengan harga yang lebih bernilai untuk wang anda.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This