KERJA DARI RUMAH DENGAN BISNES ONLINE

Zaman sekarang, mudah. Jana income dengan bekerja dari rumah. Ada juga syarikat yang buat jadual staff nya bekerja secara bergilir antara semuka dan juga dari rumah. Semua benda boleh di cappai dengan mudah sekarang. Saya sendiri memilih untuk KERJA DARI RUMAH DENGAN BISNES ONLINE

Best ke buat bisnes online? Bergantung lah pada apa bisnes yang dibuat kan. Bagi saya yang juga ada kerja lain, dan menguruskan anak, jadi bisnes online yang saya pilih ni, antaranya haruslah bercirikan fleksible. Fleksibel dalam ertikata boleh dilakukan tanpa kira masa dan senang di ases.

Jemput baca: 3 CIRI BISNES ONLINE TERBAIK

Apa bisnes yang saya buat? Saya buat bisnes Shaklee sejak januari 2014. Ya, sudah hampir 10 tahun. Walaupun saya hanya menjalankan bisnes ini secara part-time tapi income yang saya peroleh bukalan part-time kaleng-kaleng. Tapi menjangkau pendapatan 5 angka (puluh ribu) bersih sebulan. BOLEH BACA DI SINI BERKAITAN BONUS SHAKLEE BANYAK KE?

Apa yang best nya bisnes online Shaklee ni? Banyak sangat. selain dari pendapatan yang lumyan tanpa had mengikut usaha, kita juga boleh dapat pelbagai benefit lain seperti car bonu dan juga incentive trip bonus. Saya juga merupakan seorang pengedar shaklee aktif di Rawang, Selangor.

Alhamdulillah, sepanjang bersama Shaklee, banyak pengalaman baru yang saya peroleh, bukan sahaja dari segi kewangan yang semakin baik, tapi juga ukhwah dan skill juga bertambah. Kelas-kelas yang di anjurkan oleh team mahupun company sangat membantu membina diri saya dalam kerjaya bisnes ini. Bermula dari zero, Alhamdulillah, saya grow.

Jadi, di sini saya juga open untuk anda yang mahu membina bisnes secara on;ine samada secara part-time ataupun full time untuk join team saya.

10 KELEBIHAN JOIN BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM RV LEGACY

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF RAWANG

PENGEDAR SHAKLEE AKTIF RAWANG

 

INSENTIF SHAKLEE 2019

INSENTIF SHAKLEE 2019

 

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SET KURUS SHAKLEE

KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SET KURUS SHAKLEE

 

CAR BONUS SHAKLEE BOLEH PILIH KERETA APA YANG DIMAHUKAN

CAR BONUS SHAKLEE BOLEH PILIH KERETA APA YANG DIMAHUKAN

 

RV BISNES SHAKLEE BANTU SAYA BAHAGIAKAN INSAN INSAN TERSAYANG

RV BISNES SHAKLEE BANTU SAYA BAHAGIAKAN INSAN INSAN TERSAYANG

 

PENAFIAN :

Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf

BEST KE JOIN GROUP BISNES KAMI? MACAM-MACAM PROJEK ATAU AKTIVITI KAMI SEDIAKAN SECARA PERCUMA. YANG PENTING, KITA USAHA. TINGGAL LAGI, ANDA, MAHU ATAU SEBALIKNYA.

 

MACAMMANA CARA NAK JOIN BISNES BERSAMA GROUP KAMI NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak jana pendapatan tambahan melalui bisnes ni.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai

  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This