FUN DAY SHAKLEE MAC 2023

Meriah betul FUN DAY SHAKLEE MAC 2023 baru-baru ini. Pelbagai aktiviti menarik dijalankan dan semestinya paling mengujakan adalah bab promosi luar biasa! Walaupun say atak dapat hadir atas asbab menghadiri kelas kesihatan bersama Dr. Redza, Tapi turut merasa meriah sebab boleh submit oder dan team uruskan. Best betul bisnes shaklee ni kan. Jom saya kongsi sedikit paparan di hari kejadian berdasarkan perkongsian rakan rakan bisnes yang hadir.

FUN DAY SHAKLEE MAC 2023

FUN DAY SHAKLEE MAC 2023

Menarik sangat kan hadiahnya pun. selain hadiah, ada juga aktiviti lain yang menarik seperti pemeriksaan kesihata percuma, skin check, mewarna untuk kanak-kanak dan sebagainya. Program ni dijalankan secara serentak di seluruh branch negara kita.

Antara geng ireach yang hadir untuk fun day

Antara geng ireach yang hadir untuk fun day

AKTIVITI KANAK-KANAK DAN PERTANDINGAN MEWARNA

 

Bagi diri saya sendiri, pada hari tersebut dapat kumpulkan dalam rm 5000 sales sehari. Ramai kastemer dan ahli makan sendiri ambil peluang untuk dapatkan harga promosi. Ni order saya sendiri. Banyak dapat gift.

Ramai sangat datang beli Shaklee. Ni tandanya rakyat malaysia ramai yang consume Shaklee. Shaklee mendapat sambutan sangat hebat ???? Fun Day buat sehari saja di branch. Sampai sesak branch dibuatnya. Ramai yang beratur semata mata nak dapatkan produk Shaklee sempena promo. Panjang betul barisan sampai ke belah petang pun masih ramai !

HASIL TANGKAPAN SAYA

HASIL TANGKAPAN SAYA

 

Pendek kata memang seronoklah kan. Saya doa moga event-event seperti ini akan dilajutkan lagi di masa akan datang. Terujaaaa.hihi

Okeh, korang yang sedang nak cari bisnes yang stail dan tak merugikan, jomlah join team #RVLegacy. no worries, kita bantu tunjuk ajar okay. wasap je laju-laju untuk sebarang pertanyaan. InsyaAllah.

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

PENAFIAN :

Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf

 

 

#shakleethrive23 #shakleetriump23 #blogmegashaklee

Pin It on Pinterest

Share This