E-BOOK RAHSIA RV URUS MASA : Bagaimana RV membahagikan masa beliau sebagai seorang pekerja cemerlang, usahawan berjaya serta suri bahagia. Jom ikuti sedikit perkongsian bagaimana mendapatkan e-book ini serta apa keistimewaannya.

E-BOOK RAHSIA RV URUS MASA 

Memandangkan ramai antara rakan-rakan sekerja,rakan bisnes mahupun rakan2 ibu bertanya tentang bagaimana RV menguruskan masa dalam masa sama cemerlang dalam semua yang dibeburi, maka dengan berbesar hati RV menyiapkan e-book ni.

Actually ini adalah buku kedua RV, tapi untuk e-book ia adalah terbitan sulong. Sanggup RV luangkan masa dan curah idea untuk siapkan ebook ini untuk kawan-kawan yang memerlukan.

Sebenarnya, isi kandungan ebook ni boleh di gunapakai oleh sesiapa sahaja yang mahu belajar cara untuk menguruskan masa. Tak kiralah anda seorang pekerja, pelajar, suri rumah mahupun sudah bersara. Kerana setiap orang perlu menguruskan masa mereka dengan baik kan?

Pada awalnya, RV berniat untuk berikan pada rakan team bisnes dalam RV LEGACY sahaja, tapi ramai pula rakan dari luar minta nak beli. Jadi, RV minta review dari seorang kenalan, berkaitan harga. Kata beliau, ikutkan idea, masa dan tenaga yang dicurahkan, ebook ini boleh je kalau nak jual RM100. Tapi ikut budi bicara lahkan.

Tak sampai hati nak jual ebook ni dengan harga RM100, walaupun ia adalah hasil titik peluh dengan penuh kasih sayang RV tu.hihiihii. So, RV nak kasi harga RM 29.00 SAHAJA .Best ke baloi?

Ada yang mahu? meh hubungi RV sekarang. Ada peluang nak dapat harga PERCUMA tau. aummmm

 

 

 

MACAMMANA CARA NAK DAPATKAN EBOOK NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/E-BOOKRV

 

UNTUK PERTANYAAN LANJUT BERKENAAN BISNES DAN SUPLEMEN SHAKLEE, BOLEH JUGA HUBUNGI NOMBOR DI BAWAH:

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM75. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This