CARA MUDAH RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE

CARA MUDAH RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE. Tak perlu bayar tambahan tau. Hanya satu langkah mudah, ID kita akan aktif dan boleh nikmati keistimewaan macam biasa.

Jika entry sebelum ini saya kongsikan tentang BANYAK KE BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE? Kali ini saya nak cerita pula tentang CARA MUDAH RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE. Since kita tahu kan, jadi ahli shaklee ni bukan sahaja untuk buat bisnes semata. Tapi join ahli Shaklee sebagai pengguna juga boleh keistimewaan sama macam buat bisnes.

Ok. Sebenarnya berapa lama tempoh ID kita aktif ya? Jawapan: Setahun. Ya perlu reneew sebab Shaklee mahu pastikan database customer sentiasa aktif dan update dari semasa ke semasa.

Bagaimana cara nak aktifkan? Mudah. Biasanya ID kita akan expired pada tarikh lahir kita. Tapi jangan risau, kita akan auto aktif sekiranya:

  • a) Sekiranya Kita membuat pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai  RM35, Kita dah dikira auto-renew.
  • b) Tempoh Pembelian kita ialah 3 bulan sebelujm tarikh lahir atau 3 bulan selepas tarikh lahir, maka kita sebenarnya telah pun membuat pembaharuan ID kita ( renewal)
  • c) Contohnya, jika tarikh lahir kita jatuh pada 1 Jun 2023, kita dah boleh dikira renew jika kita membuat pembelian RM35 minima pada mana-mana bulan APRIL,MEI,JUN,JULAI,OGOS,SEPTEMBER. Maka kita sebenarnya telah pun membuat renew membership kita.

BOLEH KE BUAT RENEW MEMBERSHIP SHAKLEE SENDIRI?

Boleh. Kita boleh buat renew membership sendiri samada melalui online mahupun pembelian secara terus di branch yang sah. Dan pembelian kita itu perlulah menggunakan ID kita sendiri barulah ia sah. Yang penting, sewaktu membuat pembelian, kita perlu “tick” pada bahagian untuk renew tersebut.

Susah? atau takut salah? No worries. Jika anda dalah ahli berdaftar under group saya, saya akan buatkan untuk anda,InsyaALLAH. Best kan?

SO, dah jelas cara nak renew membership shaklee? ke masih samar? Atau maish belum ahli shaklee dan nak join ah;i? Jom hubungi saya sekarang. INYSALLAH saya bantu anda sebaik mungkin.

MENTOR BISNES SHAKLEE

MENTOR BISNES SHAKLEE

 

 

PENAFIAN :

Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf

#shakleethrive23 #shakleetriump23 #blogmegashaklee

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak turunkan berat melalui SET ni.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/shakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This