BANYAK KE BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE NI? 

Ramai yang tanya BANYAK KE BONUS ATAU CASH REBATE SHAKEE NI? berbaloi ke buat bisnes shaklee ni?Tahukah anda, jadi Ahli untuk beli guna dan makan sendiri pun dapat bonus atau cash rebat tau. Tak perlu biuat bisnes. Jom tengok seterusnya…

Sebenarnya, BANYAK KE BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE NI? bukan bergantung kepada berapa banyak tajaan orang kedalam group kita seperti MLM lain, tapi berapa banyak yang kita beli. Kalau untuk makan sendiri, kita beli dapat rebate. Kalau untuk bisnes, kita jual dapat bonus. Sama je rebate atau bonus ni, terms je berbeza mengikut samada kita bisnes ke ahli makan sendiri. Kiranya macam DAPAT MAKAN VITAMIN PERCUMA DENGAN CASH REBATE SHAKLEE GITUUU. HEHE

MINIMA BELIAN UNTUK DAPAT BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE:

Sebenarnya, tiada beza pun antara ahli makan sendiri mahupun ahli berbisnes dalam pembayaran rebate tu. Harga atau nilai barang tetap sama. Pembayran bonus juga tetap sama. tiada beza. Makna kata, kalau kita beli makan sendiri atau beli untuk jual, Basic cash rebate untuk belian atau jualan tu  sama je. seperti jadual di bawah ni.

MINIMA BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE

BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE

Mengikut jadual ni, Poiunt UV ialah nilai unit barang yang kita beli. % ialah peratus bonus atau cash rebate yang kita boleh dapat. Belian ialah jumlah angaran harga produk yang kita beli. Bonus ialah nilai bonus atau cash rebate sebenar yang kita bakal dapat pada bulan tersebut. Kiraan adalah terkumpul mengikut bulanan ( 1hb-akhir hari bulan tersebut).

Maksudnya, Sekiranya belian kita RM 510 dalam masa sebulan, kita layak dapat rebate cash tu sebanyak 5%, iaitu RM 25.50. Dan begitulah seterusnya sehingga maksima 21%.  Ini nilai anggaran. Dan sebenarnya kita tak perlu risau untuk kira, kerana kita akan diberi papan epmuka yang di update setiap hari. Kita boleh cek brapa bonus kita layak dapat pada bulan tersebut.

DASHBOARD AHLI SHAKLEE

DASHBOARD AHLI SHAKLEE

Nilai kita nak dapat ni tiada had tau. Kalu belian kita dalam RM 20000 sebulan, kita dapat cash rebate RM 4000. Begitulah seterusya tanpa had. 

21% JE BONUS ATAU CASH REBATE SHAKLEE YANG KITA BOLEH DAPAT SEBULAN?

Ya, 21% sahaja, kalau kita hanya ahli makan sendiri. Cumanya, bila kita buat bines, kita akan dapat extra lagi bonus. Selain bonus runcit 25% tadi, kita juga boleh menikmati 9 TAHAP BONUS yang lain. Dimana kesemuanya adalah rebate cash yang kita boleh kejarsetiap bulan tanpa had. Ya, unlimited!

Sebab apa, sebab Shaklee memang ada “patern” untuk PAY TO INFINITY. Dan dalam shaklee ada 3 jenis bonus iaitu cash bonus, car bonus dan convention bonus.

 

CASH BONUS SHAKLEE

CASH BONUS SHAKLEE

Bayangkan, dengan shaklee kita boleh design berapa income yang kita nak setiap bulan. Saya dah dapat.Alhamdulillah. 9 tahun lebih dalam bisnes ni, makin hari makin seronok. Bukan sahaja wang ringgit saya dapat, tapi masalah kesihatan juga makin baik. Dapat bantu orang lain sihat juga satu kepuasan. Banyak yang saya dapat dalam Shaklee ni, samada tangible mahupun intangible.Sebab tu saya masih berada dalam bisnes ni. Kalaulah wang ringgit semata menjadi ukuran, ia mungkin tak kekal lama kan. sebab bisnes ni ada turun naik.

Okeh, jom tengok beberapa potensi bonus ataui cash rebate yang shaklee boleh berikan pada kita:

1. Pendapatan bersih shaklee

1. Pendapatan bersih shaklee

 

CONTOH BONUS PENDAPATAN 5 ANGKA LEADER SHAKLEE

CONTOH BONUS PENDAPATAN 5 ANGKA LEADER SHAKLEE

Ini baru 5 angka. ada yang dapat 6 angka sebulan . bukan RM 100,000. Malah RM 200,00.00 ke atas pun ada. Sebulan tau. Bonus bersih. Bukan jualan.

4. Pendapatan bersih shaklee

4. Pendapatan bersih shaklee

Opppss. nak tahu lanjut tentang macam mana nak dapatkan bonus atau cash rebate yang banyak dengan shaklee secara lebih details, hubungi saya jom. Saya terangkan dan guide satu persatu.

Boleh juga baca SIAPA MENTOR BISNES SHAKLEE DAN  KELEBIHAN JOIN BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM RV LEGACY

 

PENAFIAN :
Semua penulisan tentang produk dan testimoni yang dikongsi di blog ini bukan bertujuan untuk merawat dan menyembuhkan penyakit. Sebarang masalah kesihatan mestilah diajukan kepada pakar perubatan yang diiktiraf

#shakleethrive23 #shakleetriump23 #blogmegashaklee

BEST KAN JOIN  BISNES KAMI? MACAM-MACAM PROJEK ATAU AKTIVITI KAMI SEDIAKAN SECARA PERCUMA. YANG PENTING, KITA USAHA. TINGGAL LAGI, ANDA, MAHU ATAU SEBALIKNYA.

MACAMMANA CARA NAK JOIN BISNES BERSAMA GROUP KAMI NI?

Jom hubungi RV terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah,RV cuba bantu sebaik mungkin. RV tunjukkan cara nak jana pendapatan tambahan melalui bisnes ni.TEKAN LINK NI;

www.wasap.my/01117547669/BisnesShakleeBLOG

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI RV.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

JOM HUBUNGI RV SEKARANG!

www.wasap.my/601117547669/bisnesshaklee

fb: https://www.facebook.com/ruadyani

TIKTOK: https://www.tiktok.com/@ayu_rv?_t=8ZgHj1kO9H0&_r=1

Youtube chanel: https://www.youtube.com/channel/UC-dDHdcnCF_yCpflObN3wbw?view_as=subscriber

instagram: ohmyvitamindotcom_shaklee

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM35. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This