Sijil Halal Shaklee 2017. Dah masuk April baru Ayu teringat nak upload senarai produk Shaklee yang mendapat sijil halal Shaklee. Almaklumlah, April ni tahun baru untuk Shaklee Malaysia. Terima kasih pihak Shaklee yang komited untuk memperbaharui sijil halal Shaklee setiap tahun. Sijil ini dikeluarkan pada 18 November 2017 dan sah sehingga 31 Disember 2017.

sijil halal shaklee 2017

Islamic services of Amerika (ISA) yang mengeluarkan sijil ini ialah senarai badan Islam luar negara yang di iktiraf oleh JAKIM.

Untuk kepastian, boleh layari portal rasmi Halal Malaysia untuk melihats tatus sijil halal shaklee 2016 yang dikeluarkan oleh Islamic Services of Amerika (ISA).

senarai badan yang di iktIraf halal Malaysia

Alhamdulillah, orang Muslim boleh menggunakan produk Shaklee tanpa ragu-ragu lagi. Tapi, kenapa di botol shaklee tak ada pun logo halal?

kenapa shaklee tiada logo halal?

Oh, dah faham sekarang ni..

Shaklee ni ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) TAK?

Selain mendapat sijil halal, produk Shaklee juga terbukti selamat dan semulajadi dimana ianya mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Facebook KKM.

KELULUSAN KKM SHAKLEE

Orang kata, sudah terang lagi bersuluh kan. Shaklee ni produk ytang bukan sahaja ada landmark study, tapi juga halal dan lulus KKM.

Jadi, kenapa kita perlu memilih selain shaklee kan?

Nak pilih shaklee, perlu juga pilih SID yang dapat berikan konsultasi terbaik tau. Bukan apa, sebab Ayu kasihan ramai yang hubungi Ayu untuk dapatkan konsultasi bila dah beli dengan orang lain.Bukan lah kedekut ilmu, tapi tak adil lah kan? Kita beli barang di tesco, tapi claim warranty dengan AEON, boleh ke gitu?. So, sebelum beli tu, nak kena decide dulu mana yang terbaik tau.

o.k lah. sampai sini dulu naa.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.