Welcome MEI 2017! Hai..hai..hai… Harini Ayu nak update tentang harga produk Shaklee Malaysia yea. Semua penggemar Shaklee tahu, ada beberapa produk di selaraskan harga kan? Pelarasan harga ini bagi memastikan Produk Shaklee sentiasa competitive dalam pasaran market. Yelah, sejak berbelas tahun dulu tak pernah naik harganya. Kenaikan ini pula hanya melibatkan beberapa item sahaja.

JOM KITA TENGOK LIST HARGA SHAKLEE BERMULA 1 MEI 2017 YEA..

So, secara rasminya, harga lama terbatal secara automatik..

SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE BERMULA MEI 2017 – 01

SENARAI HARGA PRODUK SHAKLEE BERMULA MEI 2017 – 02

 

APA PRODUK YANG TIDAK BERUBAH HARGA?

Sebenarnya, bukan semua harga berubah. Terdapat 17 produk yang harganya masih sama. Yang penting, produk kegemaran Ayu sekeluarga seperti vivix, ostematrix, Omega guard, nutriferon dan collagen masih sama. Alhamdulillah.. yeayyyyyy

1. Collagen Powder
2. DTX
3. GLA
4. Nutriferon
5. Omega Guard
6. Ostematrix
7. Phytocol
8. VFC
9. Vivix
10. Cinch Tea
11. Enfuselle Eye Treatment
12. Enfuselle Hydrating Moisturizer
13. NW Daily Defence
14. NW Overnight
15. NW Spot
16. NW Ultimate UV
17. Prosante Nourishing Scalp

Kenapa Shaklee buat  price adjustment?

(1) Untuk stay competitive dengan market. Cuba compare harga teh tarik sekarang dgn 10 tahun dulu. Dah naik kan? Apa lagi barang2 lain. Apa lagi suplemen lain. Utk stay competitive Shaklee mesti ada price adjustment.Yelah Shaklee ni produk eksklusif setaraf Birkin. Takkan nak stay harga murah sampai setaraf harga handbag di kaki lima? Logik kan kita mesti stay at Birkin level bukan macam barang lelong.

(2) Complaint dari pasaran yg Shaklee tak pernah ada perubahan harga. Diorang boleh kata 2-3 tahun sekali harga naik. Aaa tak aci lah kan. Orang lain asyik naik harga, Shaklee rileks je main harga bawah2. Tahu tak, Lecithin Shaklee tu antara yang termurah dalam pasaran..hihi

(3) Yang ni paling penting & paling utama. Supaya Shaklee boleh terus invest juta juta juta pada studies, reward distributors, etc. Bayangkanlah kos semua benda naik. Kos bahan mentah naik, kos pengilangan naik, gaji saintis naik, kos nak keluarkan jurnal naik…. tapi kalau Shaklee still jual dgn harga murah, untung pun jadi makin kecik, lama2 logik tak kalau duit 350juta USD utk kajian bahan mentah tu dipotong jadi 200USD je. Mana tak logiknya dah kos2 semua naik kan? Oleh sebab itulah perlunya ada price adjustment supaya Shaklee boleh terus kuarkan dana utk studies & pastikan semua pengguna Shaklee dapat keuntungan dan boleh memberi bonus secara infinity seperti yang termaktub dalam patent-pending pembayaran bonus.

Haa, jelas kan? jadi, kenaikan ini bukanlah perkara yang menjadi permasalahan. kan?

PERBEZAAN SHAKLEE, KEUNIKAN SHAKLEE

MACAM MANA NAK DAPATKAN HARGA PRODUK SHAKLEE DENGAN LEBIH JIMAT?

Ayu selalu nasihatkan pengguna-pengguna Ayu, ataupun kastemer-kastemer Ayu untuk mendaftar sebagai ahli. Bukan apa, sebab rasa rugi jika beli dengan harga retail, sedangkan boleh beli dengan harga ahli bila mendaftar ahli.

Mendaftar ahli Shaklee, tak di syaratkan untuk menjadi pengedar baru boleh dapat bonus, kalau kita guna sendiri pun, sudah boleh dapat bonus bulanan bila cukup syaratnya. (Ayu akan cerita lebih lanjut nanti)

Zaman sekarang ni, duit perlu digunakan dengan sebaiknya, InsyaAllah..

Nak tahu cara daftar ahli, atau ingin membuat pembelian produk Shaklee, boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.