RAHSIA LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH DAN KULIT CERAH BERSERI

Biasanya, bila sebut je dalam pantang, maka akan terbayang wajah ibu yang ikat rambut tocang atas kepala, pakai kain batik, pakai stokin, muka pucat. Aduiii hihi.. Tapi lain pulak dengan kawan ni. Panggilan mesranya Yong. Seronok beliau berpantang bila luka bersalin cepat baik, bacaan kuning anak cepat turun dan dipuji akan kulit cerah berseri.. auwww, siapa taknak kan? jom folow cerita yong atau nama sebenar hafiza ni.

NAK LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH?

 

[VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI]
.
Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..
.
Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..
.
Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

testimoni vivix luka bersalin cepat sembuh

.
Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital… Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..
.
Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang…
.
Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah…
.
Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi…
.
Vivix memang terbaik..

Wah, seronok kan? Nak rasa pengalaman berpantang macam yong? jom dapatkan info berkaitan set bersalin shaklee di sini atau dapatkan terus vivix di sini. Penghantaran akan dibuat terus oleh pihak Shaklee.

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

 

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.

Related posts

10 thoughts on “RAHSIA LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH DAN KULIT CERAH BERSERI

  1. Ngerinya fikir luka bersalin.. Vivix sgt membantu kan?

    1. admin

      ITULAH, NGERI SANGAT2.TAK DAPAT NAK BAYANGKAN

  2. Makin seronok aih dgr org pantang dgn vivix ni. Kalau ada rezeki hamil lagi, wajib sediakan vivix dlm pantang ni. Hihi
    Jazilah Ilyas recently posted…Apa Anda Perlu Buat Selepas Kemalangan? Jangan Tertipu Dengan Janji Nak Selesaikan SendiriMy Profile

    1. admin

      ITULAH, AYU PUN TAK BERKESEMPATANG BERPANTANG DENGAN VIVIX HIHI..

  3. saya suka vivix shaklee nih, memang kena minum setiap hari, barulah muka cun melecunz

    1. admin

      KAN. SAYA SUKA SEBAB IA JADI PAINKILLER SAKIT SAYA

  4. wow..seriau juga tengok gambar yang dipaparkan tu…

    memang besar pengorbanan isteri bersalin
    Hero Borneo recently posted…Pengakuan Berani Pengguna Aplikasi DuitMy Profile

    1. admin

      SAYA PUN TAKUT.. SERIAU BILA DENGAR CERITA KAWAN2..

  5. […] bersalin secara pembedahan pun dah tak dapat nak bayang, inikan pula 2x pembedahan… Kalau testimoni vivix dalam membantu sembuhkan luka bersalin dah banayak, ini kes 2 dalam 1 niyang bautakan kita teruja […]

  6. […] baca: RAHSIA LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH DAN KULIT CERAH BERSERI […]

Leave a Comment

CommentLuv badge