RABUN SILAU TINGGI SEHINGGA TERPAKSA PAKAI CONTACT LENS KHAS. SELEPAS SETAHUN, RABUN SILAU MENURUN..

Siapa pernah alami rabun silau macam saya? Memang tak lepas laa kalau nak memandu waktu malam. Silau dek lampu neon di jalanan. Mata jadi berair je. Siksa hidup ni. Pakai cermin mata sebab silau tinggi, Power rabun tak de lah banyak sangat. Kalau yang power rabun tinggi, silau pun tinggi lagi la kan.

Ingat tak cerita Mashidayu yang rabun teruk? Tapi best pulak bila baca testimoni dari najihah(jiha) ni. Walaupun Ayu sendiri alami pengalaman yang sama macam Jiha ni, Ayu teruja nak share kisah jiha. Sebab rabun silau Jiha ni lebih tinggi dari rabun silau Ayu sehingga beliau terpaksa pakai contact lens khas.

TESTIMONI vivix bantu turunkan bacaan silau mata

[SILAU MATA MENURUN SETELAH AMALKAN VIVIX]
.

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.
.

Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengansilau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turunsilau mata Jiha ni.
.

Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa memandu. Dulu kerja berulang alik dari KL ke Sepang.
.

Tu kalau cuaca biasa, kalau cuaca panas lagi lah hai, rasa mata macam nak tertutup macam ada pemberat.

TAPI, ITU DULU…SEKARANG…

Tapi tu dulu, Jiha perasan sekarang dalam setahun nak kena macam tu pun payah. Memang Jiha amalkan Vivix dan vitamin Shaklee yang lain untuk kesihatan.
.

Tak sangka pula bila buat pemeriksaan mata, bacaan silau menurun. Teruja sangat sebab selama ni tak pernah turun malah asek menaik aje.
.

Jiha akan teruskan pengambilan Vivix dengan lebih konsisten. Harap silau mata akan menurun lagi dan power mata akan menurun juga.

4 ramuan utama dalam vivix shaklee. salah satunya ialah lobak ungu

wah, best kan. Mana taknya, dalam vivix ni ada purple carrot atau lobak ungu. Semua tahu kan, lobak baik untuk mata juga. Tambahan pula, fungsi vivix ni membantu baiki sel-sel yang rosak. InsyaAllah, bila kita konsisten amalkan vivix ni, akan nampak kesan pada diri kita. Walhal sebelum ni, kita tak perasan pun kita ada masalah, sehingga ia selesai dengan sendiri.

Oh ya, Shaklee juga ada set kesihatan untuk penjagaan mata tau. Carotomax, salah satunya. Vitamin A yang juga merupakan salah satu vitamin untuk mata. Ada caretenoids dalam carotomax tu yang fungsinya untuk kesihatan mata. Haish, mohlah kita jaga mata.. INI FULL SET UNTUK JAGA KESIHATAN MATA:

SET KESIHATAN MATA SHAKLEE

Nak ke mahu?

Bagaimana cara nak beli vivix ni? boleh je hubungi Ayu atau dapatkan terus vivix di sini. Penghantaran akan dibuat terus oleh pihak Shaklee. Nak melalui Ayu pun boleh, nanti Ayu share macam mana cara nak dapatkan vivix dengan harga yang berbaloi. InsyaAllah.

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.

Related posts

Leave a Comment

CommentLuv badge