Mata. Anugerah yang tidak ternilai. Tanpa mata, dunia kelam. Hitam. Tak nampak jalan. banyak perkara yang terbatas. Alhamdulillah untuk kurniaan mata. Bagi menghargai nikmat kesihatan mata, kita perlu mengambil nutrisi yang lengkap. Apa nutrisi yang penting untuk kesihatan mata? Jom kita layan..

Secara umumnya, terdapat 4 jenis suplemen atau vitamin yang kita boleh amalkan. Semuanya memainkan peranan yang tersendiri. Biasanya kita hanya tahu lobak atau vitamin A baik untuk mata kan? sebenarnya ada lagi tau..

SET KESIHATAN MATA SHAKLEE

APA FUNGSI SETIAP VITAMIN DALAM SET KESIHATAN MATA SHAKLEE?

  1. VIVIX
    • Ramai yang salah anggap vivix ni perlu diambil ketika sakit sahaja. Sebenarnya vivix ini adalah suplemen yang kita perlu amalkan setiap hari untuk kesihatan optimum.
    • Pengambilan vivix setiap hari membuktikan ia mampu membantu kita melawan radikal bebas yang menyerang sel-sel kita setiap hari. Sel-sel rosak yang diserang radikal bebas dari persekitaran kita inilah yang menyumbang kepada berlakunya masalah kesihatan. boleh baca bagaimana sel kanser terbentuk di sini.
    • Kandungan vivix yang kaya dengan polifenol dan resveratrol terbukti memberi impak yang besar untuk memastikan sel-sel mata dapat berfungsi dengan baik.
  2. CAROTOMAX.
    • Carotomax merupakan salah satu produk antioksidan. Dikenali juga dengan nama Vitamin A, memang produk dicipta khas juga untuk mata.
    • carotomax membekalkan 6 kunci carotenoids termasuklah astaxanthin, alpha dan beta carotene, lycopene, lutein dan zeaxanthin. KITA TAK DAPAT NAK SEDIAKAN KE SEMUA INI DALAM DIET SEHARIAN KITA YANG BIASA!
    • Pengambilan sebiji carotomax membekalkan sehingga 13mg carotenoids berbanding biasa (hanya 8mg)
    • Untuk menjaga kesihatan mata, Carotomax adalah suplemen yang WAJIB kita amalkan
  3. VITAMIN E COMPLEX
    • VITAMIN E merupakan salah satu vitamin larut lemak yang sangat diperlukan oleh badan. Ia juga merupakan salah satu antioksidan yang terbaik dan berfungsi meningkatkan sistem imun juga
    • Apa yang membezakan vitamin E shaklee ialah:
      • satu kapsul vitamin E Complex Shaklee membekalkan 400IU sumber vitamin E semulajadi dari kacang soya dalam bentuk D-alpha-Tocopherol yang mana merupakan sejenis vitamin E yang senang diserap oleh badan.
      • Mengandungi 65mcg selenium untuk melengkapkan atau membantu vitamin E berfungsi dengan baik
      • Terdiri dari 39.4 mg ekstrak biji anggur yang mengandungi proanthocyanidins, iaitu sejenis antioksidan.
  4. OMEGA GUARD (MINYAK IKAN)
    • Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega 3 yang mana tidak dapat dihasilkan oleh badan kita, sedangkan ia sangat perlu.
    • Berfungsi sebagai anti-radang yang mana membantu badan kita membaiki keradangan yang berlaku dalam badan.
    • WAJIB diambil setiap hari untuk kesihatan optimum, selain mengelakkan alzheimer dan juga memberi kecerdasan pada fungsi otak.
    • Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan terbaik dunia. Yes, terbaik sebab ia dihasilkan dari ikan yang terbaik di mana mendapat pengikktirafan FRIENDS OF SEA yang mana memastikan Shaklee dapat membekalkan hanya ikan terbaik, tanpa mengganggu persekitaran

KENAPA OMEGA GUARD SHAKLEE TERBAIK?

Wah, jadi, tak hairanlah bila si Ayu mashiedayu ni dapat turun kan power rabun dan jiha dapat turnkan silau kan. Rupanya, baru kita tahu, ada fungsi tertentu dalam vitamin yang kita makan ni membantu kesihatan mata kita. Nak lah, dapatkan set kesihatan mata ni. tapi BAGAIMANA?

Bagaimana cara nak beli SET KESIHATAN MATA NI ni? boleh je hubungi Ayu atau dapatkan terus SET KESIHATAN MATA di sini. Penghantaran akan dibuat terus oleh pihak Shaklee. Nak melalui Ayu pun boleh, nanti Ayu share macam mana cara nak dapatkan SET KESIHATAN MATA dengan harga yang berbaloi.Sebab, dengan pembelian full set mata ni, dapat beli dengan harga ahli dah ni.Ayu tunjukkan cara InsyaAllah.

Boleh juga hubungi Ayu terus jika mempunyai permasalah mahupun memerlukan konsultasi. InsyaAllah, Ayu cuba bantu sebaik mungkin.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

  • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
  • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
  • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
  • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
  • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.