SUPERMOM TEAM BUILDING LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK

Program teambuilding Supermom atau STB2018 ini merupakan acara tahunan bagi group Supermom Shaklee. Dapat menempatkan diri sebagai salah seorang peserta menjadikan diri ini sangat bermotivasi dan rasa luar biasa! Pelbagai acara dan program dirangka untuk memastikan, master Shaklee yang bakal lahir merupakan master shaklee terbaik! 

SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK

SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK

2018 Merupakan tahun ke tiga saya diberi peluang untuk menyertai STB. Pertama kalinya, syukur tak tehingga, kerana STB 2018 merupakan STB yang jauh berbeza berbanding tahun-tahun berikutnya. Sesuai dengan perubahan arus masa, STB 2018 merangka pelbagai aktiviti yang lebih menarik, mencabar dan pastinya memberikan kesan yang begitu mendaLAM DIHATI PESERTA.

Paling penting, apa yang di lakukan sepanjang program haruslah memberikan impak untuk memacu peserta ke arah menjadikan diri lebih kental dans edia mengahadapi cabaran, untuk menjadi master shaklee terbaik! Gunakan peluang dan hayati falsafah disetiap games dan aktiviti yang disediakan untuk di aplikasi dalam bisnes!

ANTARA TENTATIF STB 2018:

TENTATIF SUPERMOM TEAM BUILDING 1

TENTATIF SUPERMOM TEAM BUILDING 1

 

TENTATIF SUPERMOM TEAM BUILDING

TENTATIF SUPERMOM TEAM BUILDING

Tengok tentatif pun dah teruja, bayangkan apa perasaan kami sebagai peserta..hehehee

TAKNAK ULAS PANJANG APA YANG BERLAKU, SEBAB ITU RAHSIAAAAA GROUP KAMI TAU.. hehehe

TINTA FOUNDER STB: KE ARAH MELAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK (MASTER HADHA & MASTER MKB)

Program teambuilding Supermom atau STB2018 ini merupakan acara tahunan bagi group #SupermomShaklee pimpinan Master Hadhatina MKB

Untuk tahun 2018 ini, program tersebut telah dijalankan di Klana Resort Hotel & suites yang terletak di Seremban Negeri Sembilan.

Seramai hampir 40 peserta (tidak termasuk keluarga dan anak-anak) yang terdiri dripada business leaders dan distributors dari group Supermom telah menghadirkan diri menyertai program ini.

Antara acara yang dijalankan sepanjang 3 hari 2 malam program ini berlangsung ialah permainan teambuilding indoor (Hari pertama), aktiviti bebas, Malam barbeque (malam pertama), Permainan Outdoor bersama consultant luar, Persembahan Malam Akustika (Malam kedua), program family day yang melibatkan seluruh ahli keluarga yang telibat termasuk kanak-kanak, dan rakaman klip video lagu raya supermom.

Program teambuilding ini sangat penting bagi memantapkan semangat dan jati diri para peserta.

Alhamdulillah banyak feed back positif diterima dari program ini, yang mana rata-rata bersetuju mencapai objektif kenapa mereka hadir ke program tersebut yang mana antaranya untuk mendapat semangat baru, mendapat idea baru, mengenalpasti potensi dan kelemahan diri, merapatkan silaturahim sesama ahli group dan sebagainya.

Program ini juga adalah merupakan antara usaha dan sumbangan yang mampu diberikan oleh founder group Supermom Shaklee ini bagi berbakti kepada para downlines yang telah bekerja keras disepanjang tahun bagi meneruskan kelansungan serta peningkatan prestasi bisnes dari setahun kesetahun.

Diharapkan ianya dapat deiteruskan lagi dimasa depan dengan pengisian yang lebih mantap dan penyertaan yang lebih ramai InshaAllah – SUPERMOMSHAKLEE STORY

ANTARA AKTIVITI YANG SAYA SENDIRI MACAM TAK PERCAYA SAYA BOLEH LAKUKANNYA.

SESUAI DENGAN TEMA kali ini,  #MAKEITHAPPEN

Apa perasaan? Memula saya ingatkan senang dan semua orang boleh buat. Tapi sebebnarnya, bila lepas tu ada peserta yang memerlukan bebrapa kali percubaan baru boleh patahkan pensel, makanya saya percaya, diri saya mempunyai sesuatu yang orang lain tak ada!

Terima kasih SUPERMOM TEAM BUILDING!INSYAALAAH, Saya ialah Master Shaklee terbaik dengan adanya bimbingan dari group yang superb!Sudah tentu dengan pelbagai aktiviti2 sepanjang cycle yang sangat2 best, syok dan menarik!

WALAUPUN KITA MEMPUNYAI IMPIAN YANG TAK SAMA, TAPI KITA MEMPUNYAI DESTINASI YANG SAMA!

Ini antara “benda” yang saya sangat terharu dan memberi impak pada emosi saya. Salah seorang peserta menyampaikan sajak pada malam akustika. Yes! Walaupun kami hanya rakan se’supermom’ tapi kami bersatu dibawah naungan master shaklee terhebat untuk jadikan kami master shaklee terbaik juga!

Banyak yang mahu dikongsi.. banyak yang mahu dicerita.. Kenangan indah yang takkan dilupa seumur hayat.  Ada juga saya kongsikan koleksi-koleksi gambar sepanjang STB 2018 berlangsung. Boleh klik disini untuk melihat album peribadi saya. Sedikit sorotan:

ANTARA SOROTAN SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK

ANTARA SOROTAN SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK

p/s: SEMUA TERLIBAT!suami, isteri dan anak-anak. KAMI FAMILY SUPERMOM!

ANTARA SOROTAN SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK 2

2. ANTARA SOROTAN SUPERMOM TEAM BUILDING 2018 LAHIRKAN MASTER SHAKLEE TERBAIK 2

PENDEK KATA, tak terucap dengan kata-kata. Terima kasih ALLAH untuk anugerah terindah, bersama group yang betul.

Terima kasih juga founder supermom shaklee, MASTER HADHA & MASTER MKB.LUV U!

JOM LAYAN VIDEO FORMAL STB 2018 YANG DISEDIAKAN OLEH PENGASAS SUPERMOM SHAKLEE

Supermom TeamBuilding 2018

Video Rasmi sedutan Program #SupermomShaklee Teambuilding 2018 #STB2018————————————————————————————Program teambuilding Supermom atau STB2018 ini merupakan acara tahunan bagi group #SupermomShaklee pimpinan Master Hadhatina MKBUntuk tahun 2018 ini, program tersebut telah dijalankan di Klana Resort Hotel & suites yang terletak di Seremban Negeri Sembilan.Seramai hampir 40 peserta (tidak termasuk keluarga dan anak-anak) yang terdiri dripada business leaders dan distributors dari group Supermom telah menghadirkan diri menyertai program ini.Antara acara yang dijalankan sepanjang 3 hari 2 malam program ini berlangsung ialah permainan teambuilding indoor (Hari pertama), aktiviti bebas, Malam barbeque (malam pertama), Permainan Outdoor bersama consultant luar, Persembahan Malam Akustika (Malam kedua), program family day yang melibatkan seluruh ahli keluarga yang telibat termasuk kanak-kanak, dan rakaman klip video lagu raya supermom.Program teambuilding ini sangat penting bagi memantapkan semangat dan jati diri para peserta.Alhamdulillah banyak feed back positif diterima dari program ini, yang mana rata-rata bersetuju mencapai objektif kenapa mereka hadir ke program tersebut yang mana antaranya untuk mendapat semangat baru, mendapat idea baru, mengenalpasti potensi dan kelemahan diri, merapatkan silaturahim sesama ahli group dan sebagainya.Program ini juga adalah merupakan antara usaha dan sumbangan yang mampu diberikan oleh founder group Supermom Shaklee ini bagi berbakti kepada para downlines yang telah bekerja keras disepanjang tahun bagi meneruskan kelansungan serta peningkatan prestasi bisnes dari setahun kesetahun.Diharapkan ianya dapat deiteruskan lagi dimasa depan dengan pengisian yang lebih mantap dan penyertaan yang lebih ramai InshaAllahWAHM & Business : http://yoursupermom.net/Health & Fitness : http://www.diarivitamin.com/

Posted by Supermom Shaklee Story on Tuesday, 8 May 2018

SERONOK KAN, bila berada dalam group kami. bukan sahaja dapat makan vitamin yang best di dunia, malahan juga dapat jana pendapatan disamping menyertai aktiviti-aktiviti menarik sepanjang tahun.

BONUS: AKTIVITI BOLEH DIJALANKAN BERSAMA KELUARGA WEH!

ANAK TAK LEKANG DARINYA, INILAH SUPERMOM..

Haish tetiba semngat pula. EH!Memang setiap kali pun bersemangat, tak sempat lah nak lemau-lemau nih. SO, MACAM MANA, SERONOK KE BEST JOIN sHAKLEE. SO JIKA ANDA JUGA BERCITA-CITA UNTUK MENJADI MASTER SHAKLEE TERBAIK, JOM HUBUNGI SAYA!

JOIN KELUARGA SHAKLEE KAMI HARI INI!

EH, BACA NI DULU :
1. 5 PERKARA YANG PERLU DIKETAHUI SEBELUM DAFTAR AHLI SHAKLEE?

2. DAH ADA KERJAYA BAGUS, PERLU KE BISNES LAGI?

NAK? SEKARANG JUGA BERTINDAK!

 

***************************************************************************************************

NAK CUBA RANGKAIAN PRODUK DARI SHAKLEE YANG DIJAMIN SENTIASA SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKESAN?

HUBUNGI SAYA SEKARANG,

RV AYUADYANI

sms@whatsapp@telegram : www.wasap.my/60147375771/shaklee

FB: R.V ADYANI AB RAHMAN

FP: ohmyvitamin.com

INSTAGRAM: ohmyvitamindotcom

WEB: ohmyvitamin.com

#KONGSI KEBAIKAN
#SEBAR KEBAHAGIAAN

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG DAFTAR AHLI SHAKLEE DI SINI

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN.. MODAL SERENDAH RM80. PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

Pin It on Pinterest

Share This