CORETAN SELAMAT HARI GURU 2017 – GURU PEMBINA NEGARA BANGSA

CORETAN SELAMAT HARI GURU 2017 – GURU PEMBINA NEGARA BANGSA

16 MEI.. Tarikh keramat buat insan bergelar guru. Hari dimana kita meraikan insan bergelar guru. Bukan kerana hanya setahun sekali, tetapi lebih kepada hari mengingati, menghargai dan menyantuni guru. Setiap hari adalah hari guru! Bagi Ayu sendiri. istilah seorang guru bukan hanya untuk guru yang mendidik dan mengajar di sekolah, tapi mencakupi segenap aspek kehidupan. Siapa sahaja yang hadir dalam hidup kita adalah guru yang mengajar kita erti hidup dari pelbagai sudut. Mak ayah, guru yang mengajar kita menjadi seorang anak. Anak, guru yang mengajar kita menjadi seorang ibu/ bapa…

PENGEDAR SHAKLEE RAWANG, SELAYANG, GOMBAK, PENGEDAR TEGAR TERBAIK ANDA

PENGEDAR SHAKLEE RAWANG, SELAYANG, GOMBAK, PENGEDAR TEGAR TERBAIK ANDA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Hai. Salam perkenalan. EH, bukan ke dah berkenalan hari tu? Opps, kalini lain sikit. Saya nak kenalkan diri saya, selain sebagai seorang ibu anak tiga, saya juga adalah┬áseorang pengedar Shakee dan leader Shaklee aktif pula. dENGAN id:1106868, InsyaALLAH, berkongsi sebaik mungkin.Especially untuk Penduduk rawang yang mencari suplemen yang boleh COD di sekitar Rawang dan kawasan berhampirannya.     Baiklah, Saya dikenali sebagai Ayu. Tinggal di Bandar Country Homes, Rawang. Jadi, saya melabel diri saya sebagai pengedar Shaklee Rawang. Menyediakan perkhidmatan penghantara C.O.D bagi yang memerlukan…

SALAM PERKENALAN DUHAI DUNIA BLOGGER

SALAM PERKENALAN DUHAI DUNIA BLOGGER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Hai semua. Since this is my very first entry, so, kita berkenalan lah dulu kan. actually,blog ini bukanlah blog pertama saya, tapi entry ini adalah entry pertama selepas blog ini ‘dihidupkan semula’. Ok, tak mau cerita apa berlaku, jom mulakan hidup baru, so, kita berkenalan dulu lah. Nama syurga pemberian ma dan abah ialah NORADYANI BINTI AB. RAHMAN. Berasal dari Kota Bharu, Kelantan dan kini menetap di Selangor. Kak Long kepada 8 orang adik (kak long kawasan tau hehehe) yang kini merupakan ibu kepada 3…