9 SEBAB UNTUK MEMPERCAYAI KUALITI DAN KESELAMATAN PRODUK SHAKLEE. Produk yang selamat datangnya daripada bahan-bahan yang berkualiti, dan itulah yang Shaklee gunakan. Bagi Shaklee, keselamatan mutlak adalah perkara yang penting dan standard Shaklee tiada tandingan.

perbezaan dan keistimewaan shaklee

Selain itu, bahan-bahan untuk produk Shaklee dipilih secara teliti untuk memenuhi standard prestasi dan penyaringan yang tinggi. Malah, standard ketulenan Shaklee adalah yang paling ketat dalam industri nutrisi dan pemakanan berkhasiat untuk memberi jaminan bahawa semua produk Shaklee adalah selamat. Bila fikirkan Shaklee, Fikirkan Tulen.

“KAMI PERCAYAKAN KUALITI, KUALITI ADALAH KEUTAMAAN” ~Dr. Forest C. Shaklee

FALSAFAH SHAKLEE

9 SEBAB UNTUK MEMPERCAYAI KUALITI DAN KESELAMATAN PRODUK SHAKLEE

 1.  SARINGAN LEBIH 350 BAHAN CEMAR, RACUN SERANGGA DAN BENDASING UNTUK SETIAP BAHAN BOTANI BARU
  • Selain itu, bahan cemar seperti logam berat, sisa pelarut, kehadiran radiasi dan pencemaran mikrob juga disaring
 2. LEBIH DARIPADA 250 UJIAN RACUN SERANGGA DILAKUKAN, MELEBIHI SYARAT UNITED STATES PHARMACOPEIA (USP)
 3. MELAKUKAN LEBIH 100, 000 UJIAN KUALITI SETAHUN
  • Untuk memastikan produk Shaklee selamat digunakan
 4. TIADA TAMBAHAN PENGAWET, PEMANIS ATAU PERASA TIRUAN
  • Untuk mengekalkan kualiti produk Shaklee pada tahap yang terbaik
 5. BEBAS GLUTEN
  • Semua produk Shaklee adalah bebas gluten. Ia sangat sesuai untuk mereka yang mengalami alahan glutein dan sensitif glutein. Dengan produk bebas Gluten, Shaklee memastikan penggunanay memiliki usus dan sistem penghadaman yang lebih sihat
 6. BUKAN GMO
  • Produk Shaklee adalah bebas GMO (NON-GMO) dan disahkan melalui Program Pengekalan Identiti. (Identity Preserved Program (IPP)). Pendekatan paling dipercayai untuk memastikan produk Shaklee bukan GMO dari peringkat biji benih hingga ke proses pengilangan
 7. TERBIODEGREDASI.
  • Berpegang pada prinsip selamat, handal dan mesra alam, Produk Get Clean Home Care adalah terbiodegredasi yang tidak mengandungi fosfat, nitrat atau borat. Ia bagi memastikan Shaklee bertanggungjawab dan amanah untuk menjadikan planet kita lebih sihat sepanjang masa
 8. TIDAK MELAKUKAN UJIAN KE ATAS HAIWAN.
  • Ujian dijalankan secara klinikal oleh board of scientist Shaklee dari masa ke msa bagi memastikan produk Shaklee adalah yang terbaik!
 9. LANDMARK STUDY- BUKTI KEUNGGULAN PRODUK SHAKLEE
  • Kajian landmark study, bukti Shaklee merupakan produk paling unggul dan selamat. Tidak merosakkan buah pinggang dan boleh memberi kesihatan yang lebih baik. rujukan lanjut untuk hasil landmark study di sini.

perbezaan shaklee

SHAKLEE ADALAH PERINTIS DALAM NUTRISI SEMULA JADI

“100 Tahun lalu, Dr. Forest C. Shaklee mencipta multivitamin pertama di A.S. Sejak itu, setiap perkara yang kami lakukan sentiasa HARMONI DENGAN ALAM SEMULAJADI. Dikuasakan oleh satu impian, Shaklee bukan sahaja menjadi perintis dalam pemakanan suplemen, malah merupakan syarikat pemasaran rangkaian yang beroperasi paling lama.”

FALSAFAH PRODUK SHAKLEE

Selama lebih 100 tahun, pelbagai generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang tidak ada syarikat lain berani tampilkan- menghasilkan produk yang selamat secara smulajadi dan terbukti berkesan.

Misi Shaklee adaah untuk menyediakan kehidupan yang lebih sihat dan semestinya lebih baik untuk semua. Shaklee melakukannya melalui penghasilan produk semulajadi yang sangat luar biasa, dan sesiapa yang merasainya pasti ingin berkongsi bersama keluarga dan rakan mengenainya.

Setiap bahan di dalam setiap botol shaklee telah dicipta untuk memperbaiki kesihatan, berfungsi tanpa kompromi dan lembut serta mesra pada alam sekitar.

Bila memilih Shaklee, 3 perkara yang benar ini akan terbukti:

IA SELAMAT, IA TERBUKTI, dan IA BERKESAN

FALSAFAH SHAKLEE

Kenapa perlu ragu? Shaklee bukan produk sampah, mahupun produk sekadar mainan cuma. Ia adalah hasil kajian sains yang terbukti terbaik.

Jom layan video ni kejap:

 

Cubalah, anda pasti akan merasai perbezaannya. InsyaAllah, dengan konsultasiu pengambilan vitamin yang betul, anda akan mendapat impak yang maksima.

Hubungi saya, pengedar Shaklee kesayangan anda.

JANGAN LUPA, ANDA BERHAK MENDAPAT KHIDMAT KONSULTASI DAN RUNDINGAN PERCUMA DARI SAYA.

Perkhidmatan meliputi perkara-perkara berikut:

 • Konsultasi masalah dan cadangan vitamin yang sesuai
 • cadangan pemakanan dan pengambilan vitamin yang betul
 • Tunjukcara bagaimana mendapatkan vitamin dengan harga ahli dengan mendaftar keahlian
 • Berpeluang mendapatkan keahlian percuma berserta bonus walaupun hanya untuk makan sendiri
 • sekaligus berpeluang menjana pendapatan jika berminat.

 

Salam Sayang,

AyuAdyani,

tel/whatsapp/telegram: 0147375771

facebook: R.u Adyani Ab Rahman

page: ohmyvitamin.com

insatgram: ohmyvitamindotcom

COD: RAWANG,SELAYANG, GOMBAK & KAWASAN SEKITAR. POS SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK, BRUNEI DAN SINGAPORE.

 

DISCLAIMER : SHAKLEE BUKANLAH UBAT YANG BERTUJUAN UNTUK MERAWAT. IANYA SEKADAR MENCUKUPKAN NUTRISI YANG DIPERLUKAN OLEH BADAN

Pin It on Pinterest

Share This