RABUN SILAU TINGGI SEHINGGA TERPAKSA PAKAI CONTACT LENS KHAS. SELEPAS SETAHUN, RABUN SILAU MENURUN..

RABUN SILAU TINGGI SEHINGGA TERPAKSA PAKAI CONTACT LENS KHAS. SELEPAS SETAHUN, RABUN SILAU MENURUN..

Siapa pernah alami rabun silau macam saya? Memang tak lepas laa kalau nak memandu waktu malam. Silau dek lampu neon di jalanan. Mata jadi berair je. Siksa hidup ni. Pakai cermin mata sebab silau tinggi, Power rabun tak de lah banyak sangat. Kalau yang power rabun tinggi, silau pun tinggi lagi la kan. Ingat tak cerita Mashidayu yang rabun teruk? Tapi best pulak bila baca testimoni dari najihah(jiha) ni. Walaupun Ayu sendiri alami pengalaman yang sama macam Jiha ni, Ayu teruja nak share kisah jiha. Sebab rabun silau Jiha ni…