10 PERKARA YANG SUAMI BOLEH LAKUKAN KETIKA ISTERI BERPANTANG BERSALIN

10 PERKARA YANG SUAMI BOLEH LAKUKAN KETIKA ISTERI BERPANTANG BERSALIN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA AMBOI, tajuk.. bikin sejuk je hati surihati mr. husband kan.. Berbunga-bunga hati sang isteri tu kalau abam-abam macho boleh buat sekurang-kurangnya 10 perkara ini, ketika isteri berpantang. Lebih-lebih lagi jika isteri berpantang sendiri di rumah, tanpa bantuan pembantu rumah, mak atau mak mentua kan. eeH, PERLU TAU, SUAMI BANTU ISTERI SAAT-SAAT KRITIKAL BEGINI. Elak meroyan tau.. Ok, jom tengok apa 10 senarai top yang suami boleh bantu si isteri buat ketika berpantang. Bukan sebab nak tunjuk kata kita takut isteri, tapi nak kasi tau, kita…

SET BERSALIN SHAKLEE, PILIHAN IBU YANG INGINKAN LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH

SET BERSALIN SHAKLEE, PILIHAN IBU YANG INGINKAN LUKA BERSALIN CEPAT SEMBUH

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Hari ini, nak tunaikan janji dengan pembaca setia blog kesayangan saya ni, tentang set bersalin atau set berpantang yang saya guna semasa berpantang anak ke tiga tempoh hari. Ala, kes rengat dan sakit badan yang saya alami tue. Ada dalam cerita sini tau.¬†Jom folow saya kupas sikit tentang fungsi semua vitamin yang ada dalam set bersalin shaklee ni yea. Haa, nampak tak. Set bersalin dalam gambar atas ni adalah set bersalin premium. 2 in 1, untuk milk booster sekali. Selain badan sihat, dapat juga tingkatkan…

PENGEDAR SHAKLEE RAWANG, SELAYANG, GOMBAK, PENGEDAR TEGAR TERBAIK ANDA

PENGEDAR SHAKLEE RAWANG, SELAYANG, GOMBAK, PENGEDAR TEGAR TERBAIK ANDA

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Hai. Salam perkenalan. EH, bukan ke dah berkenalan hari tu? Opps, kalini lain sikit. Saya nak kenalkan diri saya, selain sebagai seorang ibu anak tiga, saya juga adalah¬†seorang pengedar Shakee dan leader Shaklee aktif pula. dENGAN id:1106868, InsyaALLAH, berkongsi sebaik mungkin.Especially untuk Penduduk rawang yang mencari suplemen yang boleh COD di sekitar Rawang dan kawasan berhampirannya.     Baiklah, Saya dikenali sebagai Ayu. Tinggal di Bandar Country Homes, Rawang. Jadi, saya melabel diri saya sebagai pengedar Shaklee Rawang. Menyediakan perkhidmatan penghantara C.O.D bagi yang memerlukan…

APA YANG BUATKAN IBU MEROYAN SELEPAS BERSALIN? BAGAIMANA CARA SAYA ATASI MEROYAN KETIKA BERPANTANG?

APA YANG BUATKAN IBU MEROYAN SELEPAS BERSALIN? BAGAIMANA CARA SAYA ATASI MEROYAN KETIKA BERPANTANG?

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Semalam, negara kita heboh dengan berita tentang seorang ibu yang melahirkan, kelar leher bayi sendiri. pelbagai perspektif masyarakat kita terima. Ada yang positif, tak kurang juga yang negatif. Hakikatnya, yang rasa, yang mengalami akan lebih trauma. Kita sebagai masyarakat, perlu mengambil ikhtibar atas apa yang berlaku. Bukan sekadar menunding jari, tapi sama-sama kita mencari punya dan jalan penyelesaian agar kes-kes sebegini tidak berulang. InsyaALLAH. Ibu yang sedang berpantang, cepat tercalar emosi. Penat.Luka bersalin lambat sembuh, badan belum pulih sepenuhnya, sakit-sakit urat, stress, itu adalah masalah…

SALAM PERKENALAN DUHAI DUNIA BLOGGER

SALAM PERKENALAN DUHAI DUNIA BLOGGER

ASSALAMUALAIKUM W.B.T & SALAM SEJAHTERA Hai semua. Since this is my very first entry, so, kita berkenalan lah dulu kan. actually,blog ini bukanlah blog pertama saya, tapi entry ini adalah entry pertama selepas blog ini ‘dihidupkan semula’. Ok, tak mau cerita apa berlaku, jom mulakan hidup baru, so, kita berkenalan dulu lah. Nama syurga pemberian ma dan abah ialah NORADYANI BINTI AB. RAHMAN. Berasal dari Kota Bharu, Kelantan dan kini menetap di Selangor. Kak Long kepada 8 orang adik (kak long kawasan tau hehehe) yang kini merupakan ibu kepada 3…